INSIG
Zorg

ZorgDirect tandartsverzekering afsluiten

Denk je erover om een zorgverzekering af te sluiten bij ZorgDirect, of ben je al bij ons verzekerd? Dan kun je jouw zorgverzekering samenstellen precies zoals jij dat wilt. Je kiest eenvoudig de aanvullende verzekering die het beste bij jou past. En zit je regelmatig bij de tandarts in de stoel, dan is een losse tandartsverzekering afsluiten een goed idee. Je kunt bij ZorgDirect kiezen uit drie tandartsverzekeringen. Elk bieden ze een andere vergoeding per kalenderjaar. Als je af en toe naar de tandarts gaat is de TandExtra verzekering een goede keuze. Ga je juist vrij vaak, dan past de TandTop waarschijnlijk beter bij jou.

Volledige keuzevrijheid

Je kunt bij ZorgDirect niet alleen rekenen op goede tandartsverzekeringen. Met een basisverzekering ben je al voordelig verzekerd voor de meest noodzakelijke zorg. Als je daarnaast andere specifieke behandelingen vergoed wilt krijgen, kies je één van de vijf aanvullende verzekeringen. Een groot voordeel van ZorgDirect is dat onze basisverzekering een restitutiepolis betreft. Dit houdt in dat je zelf kunt bepalen door wie en waar je behandeld wilt worden. Of wij nu wel of geen contract hebben afgesloten met de zorgverlener, je hebt gewoon recht op vergoeding van de behandelingen. Dit geeft je veel keuzevrijheid.

Zorgadministratie online regelen

Als je het belangrijk vindt om zelf een zorgaanbieder te kunnen kiezen, dan vind je het waarschijnlijk ook prettig om op andere vlakken de touwtjes in handen te hebben. Daarom kun je bij ZorgDirect zelf online je zorgadministratie regelen. Op je eigen account kun je bijvoorbeeld precies zien voor welke behandeling je een vergoeding hebt ontvangen. Ook kun je hier een declaratie indienen als je zorgverlener de rekening niet zelf naar ons heeft gestuurd. Natuurlijk staan wij ook voor je klaar als je hulp nodig hebt of antwoord wilt op een vraag. Neem in dat geval gerust contact met ons op!

https://www.zorgdirect.nl