INSIG
Dieren

Online een muggenlamp kopen

In de zomer kunt u veel last hebben van muggen. De bekende oplossingen zoals muggenspray, een klamboe en horren plaatsen helpen helaas niet voldoende. Een muggenlamp kopen kan uw redding zijn, ze lokken de muggen en maken ze dood. En een bijkomend voordeel: ze maken niet alleen muggen dood, ook vliegen, motten en andere insecten moeten eraan geloven.

Hoe werkt een muggenlamp?

De meeste insectenlampen maken gebruik van een blauw licht, een UV-lamp. De muggen en andere insecten worden aangetrokken door het blauwe licht. Daarna worden ze gedood. Sommige muggenlampen doen dit door ze te elektrocuteren, andere door een kleefplaat of door een aanzuigsysteem. Het resultaat is bij alle muggenlampen hetzelfde: de muggen zijn niet meer in staat om u te kunnen steken. Bij de keuze voor welke muggenlamp geschikt is, moet rekening worden gehouden met waar de lamp geplaatst wordt. Wanneer de lamp geplaatst wordt in een ruimte waar eten wordt bereid, is het beter om er eentje aan te schaffen die gebruik maakt van een kleefplaat of aanzuigsysteem. Ook is het verstandig om een elektrische muggenlamp niet te gebruiken waar mogelijk brandgevaar is. Wanneer er wat grotere insecten op de vliegenlamp komen, kan het zijn dat deze twee spanningsdraadjes raken, waardoor het insect gaat roken en het vonkjes veroorzaakt.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een muggenlamp?

Bij het kopen van een muggenlamp is het slim om te letten op het vermogen. Hoe lager het vermogen van de lamp, des te minder ruimte oppervlakte de lamp kan beschermen tegen muggen. Vaak staat er op de verpakking van de lamp voor welke grootte ruimte hij geschikt is. Ook is het handig om te letten op hoe goed de vliegenlamp schoon te maken is. Dit zal u na de vangst, helpen met het eenvoudig en snel schoonmaken. Wanneer u de juiste lamp heeft aangeschaft, zal u eindelijk verlost zijn van al die vervelende muggensteken. Bestel online op Ongediertemiddelen.nl.

http://ongediertemiddelen.nl/muggenlamp