INSIG
Image default
Zakelijk

Waarom een sleutelplan de oplossing is voor jou

Een sluitplan, ookwel een sleutelplan genoemd, kan om verschillende redenen een uitkomst bieden. Vooral voor grote ruimtes met veel kamers, is dit de oplossing. Er wordt via een goed uitgedacht systeem bepaald wie er toegang heeft tot welke kamers, met een persoonlijke sleutel. De beheerder heeft een sleutel, genaamd de Matrix, die toegang heeft tot alle kamers. Denk bijvoorbeeld aan een hotel of appartementencomplex. Iedereen heeft een eigen sleutel die alleen werkt bij de hoofdingang en de ingang van hun eigen kamer, maar de beheerder heeft vaak toegang tot alle kamers voor bijvoorbeeld noodsituaties. Maar waarom kan een sluitplan de oplossing zijn voor jou?

Beveiliging tegen inbraak

Omdat de sloten verschillen en je niet altijd met dezelfde sleutel elke deur kunt openen, is het een goede oplossing tegen inbraak. Ook zijn de sloten deskundig ontwikkeld en niet gemakkelijk te kraken, aangezien deze 3KG extra zwaar inbraakwerend zijn. Ook zorgt een het er voor dat de juiste personen in de juist kamers kunnen, maar ook uitgesloten worden van andere kamers. Het gebruik van verschillende cilinders zorgt er voor dat andere sleutels de deur niet kunnen openen als deze er niet voor is gemaakt.

Persoonlijk en gemakkelijk

Online kun je jouw gewenste sluitplan door middel van een Excel sheet doorgeven. Je kunt aangeven hoeveel sloten, voor welke doeleinden en hoeveel sleutels jij wilt. Nadat jij jouw wensen hebt doorgegeven, kun je binnen 4 uur al een offerte verwachten. Ook op de website van mc-cilinder.nl is het eenvoudig direct online een sluitplan samen te stellen, de prijs te zien en te bestellen. Na de bestelling krijg je een overzicht toegestuurd in een excelsheet.

Bedrijf, thuis of vakantiehuis

Overal is het hebben van een sleutelplan handig. Heb je in jouw huis kamers waar anderen niet in mogen, maar vind je het toch belangrijk dat jij wel in elke kamer terecht kunt? Je voorkomt zo dat je voor elke deur een andere sleutel aan je sleutelbos moet toevoegen, en dat iedereen met zijn eigen sleutel binnen kan treden waar hij of zij mag komen. Dit geld ook voor op kantoor, waarbij bepaalde werknemers misschien niet in die ene kamer mogen komen.

Het hebben van een sluitplan is zeer handig, overzichtelijk, veilig en gemakkelijk. We raden aan snel jouw plan in te dienen zodat je snel verdergelopen kunt worden.

https://mc-cilinder.nl/sluitplan/