INSIG
Hobby en vrije tijd

Veilig verzenden met een bubbelenvelop

Jarenlang heb je van die leuke kleine beeldjes gespaard die overal door je huis stonden. Nu heb je er toch echt geen plek meer voor. Bovendien liggen ze al een hele tijd in een doos opgeborgen en stof te vangen. Tijd dus om ze te verkopen. Nadat je ze op markplaats hebt gezet, blijken ze razend populair te zijn. En binnen no-time heb je er al een paar verkocht. Maar hoe ga je ze eigenlijk verzenden? Daar had je nog niet over nagedacht. Maar het is heel makkelijk! De beeldjes kun je heel goed in een bubbelenvelop versturen! Zo ben je er zeker van dat ze goed beschermd op hun nieuwe bestemming aankomen.

 

Je hebt een bubbelenvelop in verschillende soorten

Je kleine, tere beeldjes zijn vrij klein en passen uitstekend in een normale envelop. Maar ook als ze wat groter zouden zijn, hadden ze waarschijnlijk goed gepast. Je hebt een envelop met bubbeltjes namelijk in allerlei soorten en maten. Van groot tot heel klein. Uiteraard passen er geen supergrote beelden in, het blijven immers enveloppen. Een bubbelenvelop is aan de binnenzijde voorzien van een laagje luchtbubbels. Deze vangen alle stoten op die de envelop te versturen krijgt tijdens transport. Je inhoud is dus uitstekend beschermd en zal veilig aankomen op de bestemming.

  

Bubbelenvelop met documenthouder

Wit of bruin, zo zien de meeste standaard bubbelenveloppen er uit. Op de voorzijde schrijf je de naam van de geadresseerde. Of je plakt hier je verzendlabel. Maar je hebt tegenwoordig ook een bubbel envelop met documenthouder. Er zit dan een doorzicht vak op de voorzijde. Dit heb je vast al vaker gezien bij pakketjes. Je kan hier gemakkelijk je factuur in schuiven. Deze hoef je dan niet meer in de envelop te stoppen. Erg handig!

https://verpakgigant.nl/bubbel-enveloppen/