INSIG
Image default
Management

Small profitable business ideas

Wanneer mensen aan winst denken, denken zij daar op verschillende manieren over. Er is bijvoorbeeld een aanzienlijk verschil tussen de meest winstgevende bedrijven en de meest winstgevende kleine bedrijven.

 

Als je kijkt naar de Fortune 500 uitgesplitst per segment, wordt het gedomineerd door een paar sectoren:

 

Technologie: Vier van de top 10 en 47 van de top 500 bedrijven zijn tech-gerelateerde bedrijven zoals Apple, Amazon, en Tesla.

Gezondheidszorg: Vier van de top 10 en 45 van de top 500 bedrijven zijn actief in de gezondheidszorg.

Energie: Of het nu gaat om zonne-energie, gas, raffinaderijen of andere aspecten van de energieproductiemarkt, bedrijven die zich richten op energie maken bijna 20% uit van de Fortune 500.

Financiële sector: Berkshire Hathaway is de enige in de top 10, maar er staan er 87 op de lijst.

Detailhandel: Zesenveertig in de top 500, en zowel Amazon als Walmart zijn noemenswaardig in of nabij de top 10.

Maar als je je afvraagt wat de meest winstgevende bedrijven zijn voor kleine ondernemers om te beginnen, dat is vaak een aparte categorie. De meesten van ons hebben geen toegang tot durfkapitalisten of de mogelijkheid om een bedrijf tien jaar te runnen voordat het geld begint op te leveren. Dus beperk ik de lijst tot de meest winstgevende kleine bedrijven.

 

We zullen vaststellen welke kleine bedrijven het meest winstgevend zijn, enkele van de meest winstgevende bedrijven bekijken om vanuit huis te beginnen, en voorbeelden geven van succesvolle bedrijfseigenaars op die gebieden.

 

Laten we beginnen!

 

De meest winstgevende kleine bedrijven identificeren

 

Hopelijk zullen deze echte succesverhalen en kleine bedrijfsideeën uw creatieve sappen aanwakkeren en u helpen naar een lucratief inkomen te stijgen.

 

#1. Bedrijfsadvies

Een man zoekt online naar business consulting

 

Een consulting bedrijf is gericht op het helpen van andere bedrijfseigenaren om hun problemen op te lossen. Je kunt een niche kiezen als je een specifiek gebied hebt waarin je een expert bent, of je kunt een alles-in-één oplossing zijn. 

 

Toen ik begon met mijn consultancy bedrijf, adviseerde ik over van alles. De ene dag analyseerde ik betalingsverwerkers, de volgende dag zocht ik naar goede influencers voor een merk. Uiteindelijk ben ik me gaan richten op het schrijven over zaken en technologie, omdat het makkelijker is om kennis door te geven aan duizenden mensen per maand.

 

Bedrijfsadviseurs kunnen enkele honderden per dag verdienen tot miljarden per jaar. Consultants die gespecialiseerd zijn in fusies en overnames kunnen enorme commissies verdienen.

 

Kijk eens naar dit interview dat we hebben gedaan met Ryan Gromfin, die $35K/maand verdient met zijn consulting business:

#2. Makelaars

Hoewel slechts ⅙ van de makelaars in onroerend goed succesvol worden, kunnen degenen die dat doen een lucratieve zaak beginnen. Santino Fillepelli vertelde ons:

 

Ik ben in de vastgoedsector als zowel een agent, makelaar, en investeerder, en maken meer dan $ 2 miljoen per jaar.

Bekijk ons interview met hem hieronder om te leren hoe je een succesvolle makelaar kunt worden.

 

Wachten op de link te worden vrijgegeven.

 

Blijf lezen om te leren over andere kleine bedrijven in winstgevende sectoren.

 

Ontdek hoe award-winnende makelaar Paul Balzotti, in staat was om zijn onroerend goed bedrijf op te bouwen in ons exclusieve interview.

 

Bekijk dan een ander interview dat we hebben gedaan over vastgoedbeleggingen met een legende vastgoedmakelaar Santino Filipell, waar hij ook deelt hoe hij zijn agentschap heeft opgebouwd:

#3. Schoonmaakdiensten

Een van de meest winstgevende bedrijven om te beginnen is een schoonmaakservice. Of u nu kiest om te beginnen met een huishoudelijke dienst of een meer gespecialiseerde niche, zoals tapijt reinigen, kunt u veel geld te verdienen in de schoonmaakbranche.

 

Matt Crimi van North Seattle Carpet Cleaning vertelde ons:

 

Mijn vader leende me 3.000 dollar, en ik volgde een cursus tapijtreinigingstechniek bij een lokaal schoonmaakbedrijf.

Vandaag verdient hij elke maand drie keer zoveel. Lees onze blog over het starten van een tapijtreinigingsbedrijf om meer te weten te komen over waarom het een van de meest winstgevende kleine zakelijke ideeën is.

 

U kunt ook kijken naar een interview dat we hebben gedaan met Chris Mondragon, die meer dan $ 125K/maand verdient met zijn schoonmaakbedrijf. Hij vertelde ons het volgende:

 

Als je begint, zijn je marges 40-50%.

Lees zijn ongelooflijke verhaal hier of bekijk het interview hieronder:

#4. Beheer van sociale media

Sociale media marketing is een enorme industrie. Volgens Statista is het een industrie van 153,7 miljard dollar. Alles wat je nodig hebt is een computer, wat software, en om een aantal klanten te vinden. 

 

Jason Yormark vertelde ons:

 

Je kunt verwachten dat elke klant rond de $2.000-5.000 per maand kost en 20-40 manuren nodig heeft om ze goed van dienst te zijn.

Dat betekent dat een enkele persoon tot $40K per maand kan verdienen vanuit huis zonder te investeren in inventaris. Ontdek hoe Jason Socialistics veranderde in een $500K social media marketing agentschap per jaar:

#5. Het creëren van online cursussen

Een andere van de meest winstgevende activiteiten is het maken van online cursussen. E-learning zal naar verwachting groeien met een 14,6% Compound Annual Growth Rate (CAGR) en tegen 2026 374,3 miljard dollar bereiken.

 

Het ontwikkelen van een online cursus kan zo weinig als een paar honderd dollar kosten als je weet hoe je het zelf moet doen, of het kan oplopen tot 20.000 dollar per uur, natuurlijk, als je anderen betaalt om het te maken. 

 

Niet alleen is het relatief goedkoop om te beginnen, maar mensen zijn bereid om te betalen voor online cursussen als ze echt waarde toevoegen. In feite kunnen sommige van de meest erkende leergangen oplopen tot $5.000. De meeste kosten echter minder dan 300 dollar voor een cursus.

 

#6. Start een klein bedrijfje dat kaarsen of zeep maakt

Een bedrijfseigenaar die ik het meest indrukwekkend heb gevonden sinds ik begon te schrijven voor UpFlip is Jazmin Richards, de eigenaar van BlkSunflower. Zij begon haar bedrijfje begin 2020 met $100 en heeft het laten groeien tot meer dan $200K jaarlijkse omzet.

 

De meeste kaarsenmakers hebben een marge van 40-60% als ze in bulk verkopen en nog meer als ze direct aan de consument verkopen. Dat maakt het een zeer winstgevende onderneming. Bekijk ons interview met Jazmin:

#7. Payroll Services

Payroll services rekenen een maandelijkse vergoeding voor hun tijd plus een extra kost per werknemer. Er zijn twee mogelijkheden:

 

Koop de software, maak klanten aan en beheer ze zelf.

Word een affiliate en krijg commissies voor het aanmoedigen van mensen om de software van de provider te gebruiken. U kunt dit doen met een verscheidenheid van techbedrijven.

U kunt vrij eenvoudig een affiliate worden met een aantal van hen, mensen helpen zich te registreren voor de diensten, ze opzetten, en een commissie verdienen op hun maandelijkse kosten.

 

Ik ben persoonlijk ingeschreven bij Gusto’s verwijzingsprogramma. Het biedt:

 

$500 inschrijfbonus voor elke klant (Elke klant krijgt ook een inschrijfbonus)

Tot $360 per jaar voor elke klant 

$2.40 per jaar voor elke werknemer op de loonlijst van uw klanten

Dit kan een zeer winstgevende business zijn, vooral als je het combineert met iets als boekhouden of belastingvoorbereiding omdat het extra geld is om je werk gemakkelijker te maken. 

 

Bekijk onze blog over de 15 beste HR outsourcing bedrijven om meer te leren over payroll services.

 

#8. Leveringsdiensten

Bezorgdiensten kunnen tot de meest succesvolle kleine bedrijven behoren. Hoewel de grote spelers zoals Uber en DoorDash het leeuwendeel van de inkomsten uit bezorgdiensten voor hun rekening nemen, wordt verwacht dat de sector tegen 2025 tot 192 miljard dollar zal groeien.

 

Volgens het jaarverslag van Uber:

 

Bezorgservice krijgt 18% van de totale boekingen voor elke levering. 

Chauffeurs betalen Uber, dus hun inkomsten zijn uitgesloten van de inkomsten.

Ze besteden 33% aan marketing (ongeveer 3X wat de meeste bedrijven doen).

Ze besteden 15% aan onderzoek en ontwikkeling (onnodig voor de meeste kleine bedrijven).

Als u iets soortgelijks begint, richt u dan alleen op het lokale gebied, en vind een betere manier om het bedrijf aan de man te brengen. U kunt ongeveer een nettowinstmarge van 17% halen. Dat is waarom bezorgdiensten een van de meest winstgevende bedrijfsideeën zijn.

 

#9. Grafisch Ontwerp Diensten

Als u geniet van het creëren van websites, logo’s, en marketing materialen, zou grafisch ontwerp een goede pasvorm kunnen zijn omdat het altijd in de vraag is. U kunt beginnen met alleen uw computer en wat ontwerpsoftware. Zoek klanten op Fiverr of Upwork en begin een winstgevende zaak vanuit huis.

 

Hieronder is een voorbeeld van de prijzen die mensen rekenen voor verschillende soorten grafisch ontwerp werk.

 

Niet al te slecht, gezien het feit dat veel van deze projecten slechts een paar uur duren om te voltooien. 

 

#10. Food Truck

Veel mensen beginnen food trucks omdat ze meer winstgevend zijn dan het bezitten van een restaurant. U bespaart geld op:

 

Werknemers

Kosten verbonden aan een gebouw

Een meer gericht menu.

Kyle Gourlie, de eigenaar van Vet Chef, vertelde ons:

 

Om te beginnen, kostte het me ongeveer $41.200. Vandaag verdien ik 417.000 dollar per jaar en streef ik ernaar om mijn voedselkosten onder 35% te houden.

Bekijk ons interview met hem hieronder om te leren hoe je een winstgevende food truck te starten.

 

http://youtu.be/XMdPFcowEpYhttp://

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/