INSIG
Image default
Verbouwen

Ontdek de voordelen van een gietvloer in uw badkamer

Bent u onlangs verhuisd en heeft uw nieuwe badkamer een vloer nodig? Of bent u op zoek naar vervanging van uw huidige vloer? Een PU gietvloer kan naast een praktische natuurlijk ook een stijlvolle keuze zijn. Een gietvloer kan bijvoorbeeld ook op een bestaande tegelvloer worden gelegd. Lees snel verder voor de vele voordelen van een gietvloer in de badkamer.

De vele voordelen van een PU gietvloer:

  • Vergt weinig onderhoud

Bent u op zoek naar een vloer die weinig onderhoud nodig heeft, dan is een gietvloer zeer geschikt. Gietvloeren zijn makkelijk schoon te houden, vergen weinig onderhoud en zijn ijzersterk. Een gietvloer gaat doorgaans dertig jaar mee. Het is derhalve duurzaam.

  • Een esthetische keuze

Een PU gietvloer is niet alleen praktisch, maar het ziet er ook esthetisch mooi uit. Gietvloeren zijn naadloos, waardoor kamers er ruimer en strakker uitzien. Bovendien is er een breed scala aan ontwerpmogelijkhedenwaaruit u kunt kiezen, want gietvloeren zijn in veel verschillende soorten en in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

  • Geluiddempend

Naast het gegeven dat een gietvloer doorgaans weinig onderhoud behoeft en er strak uitziet, is het materiaal dat gebruikt wordt geluiddempend waardoor de vloer het geluidsniveau verlaagt.

 

Maak kennis met de expert in doe-het-zelf gietvloeren

Zoals u heeft kunnen lezen, heeft een PU gietvloer in uw badkamer veel voordelen. Dan is het nu tijd om de vloer aan te gaan leggen. Het allerlaatste voordeel van een polyurethaan vloer is dat u het volledig zelf aan kunt leggen. Koop eenvoudig de materialen in bij de expert op het gebied van doe-het-zelf gietvloeren: Decochip. Dit erkende vloerafwerking bedrijf heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen van vloeren. Geef de gewenste hoeveelheid gietvloer per vierkante meter op en u betaalt niet meer dan u nodig heeft. De producten zullen bij thuis bezorgd worden met duidelijke instructies, zodat u zo snel mogelijk kan beginnen met het aanleggen van een prachtige gietvloer in uw badkamer.