INSIG
Dienstverlening

Met compensatoren vangt u bewegingen in het leidingnetwerk op

Bent u actief in de industriële sector? Dan beschikt u ongetwijfeld over installaties en toepassingen die continu onderhevig zijn aan bewegingen. Of het nu gaat om trillingen of thermische uitzettingen, langzame of juist hele snelle bewegingen; het gebeurt te allen tijde. Hierdoor ontstaat er ongewenste materiaalspanning in de leidingen en dit wilt u natuurlijk voorkomen. Normaal gesproken helpen manchetten hiertegen, maar in extreme situaties kunnen ook die niet meer toereikend zijn. Het beste kunt u dan gebruikmaken van compensatoren. Deze compensatoren worden vaak ingebouwd in installaties als constructie-element. Zo bent u voorbereid op verschillende vormen van bewegingen in het leidingnetwerk.

Compensatoren verkrijgbaar in verschillende materialen

Nu vraagt u zich natuurlijk af waar u goede compensatoren kunt aanschaffen voor uw toepassingen. Euro Manchetten & Compensatoren is een bedrijf dat al ruim dertig jaar actief is binnen de branche. Hun ruime ervaring op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek maakt hen dé specialist in het bieden van passende oplossingen voor bedrijven binnen de branche. Zij verkopen compensatoren die gemaakt zijn van verschillende materialen. Enkele materialen waaraan u kunt denken, zijn rubber, metaal, weefsel en Pfte. Vaak worden deze compensatoren gebruikt in industrieën als staal, chemie en scheepvaart. Een compensator is een flexibele oplossing die axiale, angulaire en laterale bewegingen opvangt. Hiermee kunt u uw productieproces probleemloos voortzetten.

Neem contact op met de specialist

Euro Manchetten & Compensatoren is actief in uiteenlopende branches en is in staat om per branche en per bedrijf een oplossing op maat te leveren. Wat voor werk u ook doet, geschikte compensatoren vindt u bij hen. Twijfelt u welk materiaal compensator het meest geschikt is voor uw toepassingen? Vraag dan aan hun deskundige medewerkers om advies. Zij staan u graag te woord. Ook als u nog behoefte heeft aan meer informatie of voor het plaatsen van een bestelling kunt u het best contact opnemen met deze specialist.

https://www.euromanchetten.nl/