INSIG
Dienstverlening

Zoekt u een psycholoog in Breda? Bezoek dan deze praktijk

Zit u al langere tijd niet lekker in uw vel en heeft u last van bepaalde klachten? Kampt u bijvoorbeeld met veel stress of heeft u zelfs een burn-out? Dan kan passende therapie een uitkomst bieden. Tijdens verschillende therapiesessies gaat u dan samen met een professionele psycholoog kijken naar uw klachten, de oorzaak hiervan en welke behandeling passend is. Woont u zelf in regio Breda en zoekt u op deze plek een goede psycholoog? Bekijk dan eens de website van Psychologiepraktijk Floor. In deze praktijk wordt de therapie gegeven door Floor van den Eijnden. Zij helpt u bij het onderzoeken van uw klachten en hoe u er weer bovenop kunt komen. Bent u benieuwd welke vormen van therapie zij allemaal aanbiedt? Lees dan verder!

Verschillende vormen van therapie

Deze psycholoog in Breda heeft al vele mensen geholpen met verschillende soorten therapie. Heeft u bijvoorbeeld last van angstklachten, een negatief zelfbeeld of lifestyleproblemen? Dan zit u bij deze praktijk helemaal goed. Afhankelijk van uw klachten wordt een passende behandeling ingezet. Dit kan schematherapie zijn of interpersoonlijke psychotherapie. Bent u benieuwd hoe het traject bij deze psycholoog in Breda er precies uitziet? Het begint met een aanmelding vanuit u. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen en wordt er een intakegesprek ingepland. In dit gesprek worden uw klachten uitvoerig besproken en is er voldoende tijd om alles goed door te nemen. Op basis van deze informatie wordt er een passende behandeling bepaald. Hiermee gaat u vervolgens aan de slag. De duur van deze behandeling is afhankelijk van uw situatie. Dit wordt allemaal van tevoren besproken.

Neem bij vragen contact op met deze praktijk

Wilt u meer informatie over deze psycholoog in Breda? Neem dan telefonisch contact op met psychologiepraktijk Floor. Het is ook mogelijk om uw direct online aan te melden. Dit kan eenvoudig en snel via de website van deze praktijk. Hier vindt u ook meteen meer informatie over de verschillende behandelingen, de werkwijze en tarieven.