INSIG
Image default
Aanbiedingen

Maak kennis met dé SMIPACK importeur en leverancier in Nederland

Wilt u een efficiënte en duurzame SMIPACK verpakkingsmachine bestellen in Nederland? Dan gaat u natuurlijk naar dé importeur en leverancier hiervan: DEMCA. Dit bedrijf levert sinds de jaren ’70 de meest geavanceerde en efficiënte machines. Sinds 2004 vertegenwoordigen zij het merk SMIPACK, dat zij als eigen merk op de markt promoton.

Machines en vervangende onderdelen

Vele grote namen in de Nederlandse industrie maken gebruik van de diensten van dit bedrijf. Zij weten namelijk dat ze altijd kunnen rekenen op de laatste technologische snufjes! Ook hun uitstekende service is waarom veel bedrijven in zee gaan met DEMCA. Zij leveren niet alleen machines van SMIPACK, maar ook vervangende onderdelen. Denk hierbij aan sealmachines, inpakmachines, bundelpakkers, sleeve-machines, krimp-kapmachines en randapparatuur.

Voor verschillende branches de juiste machine

Bij de verpakkingsmachines van dit merk, mag u rekenen op hoog bedieningsgemak en brede inzetbaarheid. Daar staan de machines dan ook bekend om. Veel verschillende branches maken al gebruik van deze verpakkingsmachines. Of u nu met farmaceutische producten werkt, speelgoed of voeding: zij hebben de ideale machine voor u. Van dit merk leveren zij bunderverpakkers, kartonverpakkers en folieverpakkers. Wanneer u al diverse producten van dit merk gebruikt binnen uw ondernemeing, is het uiteraard ook mogelijk om hier een aanvulling op te krijgen bij hen. Zelfs wanneer u krimpfolie nodig heeft voor uw machines, zijn zij veelal perfect in staat om deze gewoon uit voorraad te leveren.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd welke verpakkingsmachines van SIMPACK het beste aansluiten binnen uw bedrijf? Bekijk het volledige assortiment aan producten in de showroom dan bij DEMCA. Zij verwelkomen u hier graag om de machines te bekijken, meer informatie erover te ontvangen en advies te krijgen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om proef te draaien met uw eigen producten! Wanneer u aanvullende informatie wenst, neemt u eenvoudig telefonisch contact met hen op.

https://demca.nl/