INSIG
Image default
Auto's en Motoren

Kom in een unieke trouwauto naar jullie bruiloft

Kom in een unieke trouwauto naar jullie bruiloft

Iedereen die gaat trouwen, weet dat je dan een hele hoop zaken moet regelen. Een BABS, uitnodigingen, een mooie trouwlocatie, trouwkleding, getuigen, muziek voor tijdens het feest en de lijst gaat maar door. Maar wat je ook niet mag vergeten is een mooie trouwauto regelen die jullie op komt halen en naar de ceremonie kan brengen! Bij Trouwautosverhuur.nl hebben ze een aantal zeer unieke trouwauto’s. In dit artikel vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van trouwautosverhuur.nl

Jullie trouwdag: een persoonlijke dag

Jullie trouwdag is een persoonlijke en unieke gebeurtenis. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over hoe jullie ideale dag er uit moet gaat zien. Op welke plek willen jullie trouwen? Wie nodigen jullie allemaal uit en wie niet. Maar misschien wel minstens zo belangrijk: hoe gaan jullie naar de ceremonie toe. Je zou voor kunnen kiezen om in jullie eigen auto naar de ceremonie te rijden, maar het is natuurlijk veel mooier om voor deze unieke gelegenheid een prachtige trouwauto te huren!

Uniek aanbod trouwauto’s

Bij trouwautosverhuur.nl hebben ze een aantal bijzondere trouwauto’s te huur. Zo hebben ze een zeer goed onderhouden Ford Mustang Cabrio uit 1967 . Of wat dachten jullie van een toffe Cadillac Deville uit 1959. Naast deze klassieke trouwauto’s heeft trouwautosverhuur.nl ook hele gave sportieve auto’s zoals een Ferrari 360 Modena Spider uit 2004 of een Dodge Charger SRT8 Superbee uit 2009. Van Klassiekers, tot moderne sportauto’s en van cabrio’s tot toffe foodtrucks. Vrijwel alles is mogelijk.

Een trouwauto hoeft niet veel te kosten

Dat een trouwauto huren niet duur hoeft te zijn, weten ze bij trouwautosverhuur.nl. Daar hebben ze ook een aantal zeer betaalbare trouwauto’s. Zo kun je bij hun al een hele gave Bentley MK VI huren voor slechts €170 voor 2 uur. Of wat dacht je van een klassieke Volkswagen Kever Cabrio voor slechts €375 voor de hele dag. Zo is het huren van een trouwauto voor iedereen een goede mogelijkheid.

https://trouwautosverhuur.nl