INSIG
Image default
Zakelijke dienstverlening

ICT uitzendbureau Eindhoven

Als je op zoek bent naar een leuke ICT baan in Eindhoven, dan hoef je niet verder te zoeken dan Plus IT. Wij hebben volop mogelijkheden! Naast het vinden van jouw perfecte match voor een geweldige Eindhovense positie bij dit bedrijf, bieden we nog veel meer mogelijkheden, dus laat het ons weten als er iets specifieks is dat jou interesseert.

Selectie en werving

Wij willen de echte persoon achter een beroep leren kennen en hen helpen groeien op een manier die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden! Wij bemiddelen mensen niet cv’s; het is onze missie als professionals dat we moeten dienen – niet alleen werken in opdracht van anderen. 

Detachering

Hier bij Plus IT, weten we dat de beste manier om vooruit te komen is door samen te werken met mensen die je kunnen helpen groeien. Ben jij een ervaren professional op ICT gebied en op zoek naar een plek waar je vaardigheden efficiënt gebruikt zullen worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij ons ICT uitzendbureau Eindhoven!

Laten we aan de slag gaan om jouw perfecte baan te vinden! Ik weet zeker dat je veel talenten hebt die je kunt gebruiken. Met ons persoonlijk ontwikkelingsplan zullen we de tijd nemen om te analyseren hoe deze vaardigheden niet alleen jezelf ten goede kunnen komen, maar ook de mensen om ons heen, door hen te helpen groeien in hun carrière. Laten we dit samen waarmaken – je verdient het!

Ervaren IT professionals

Wanneer u een bedrijf runt, zijn mensen het hart en de ziel. Plus IT weet dit als geen ander – daarom voorzien wij onze klanten van ervaren professionals die kunnen helpen hun systemen up-to date te houden zodat ze onderweg geen haperingen ondervinden!

Bij detachering, werving en selectie draait het om flexibiliteit. U kunt kiezen voor een persoonlijke benadering of uw behoefte te detacheren bij iemand die al in het team zit op een ander expertisegebied waar u hulp bij nodig heeft! Dit is slechts een van de manieren waarop we nauw samenwerken. Bekijk onze beschikbare ICT vacatures in Eindhoven.