INSIG
Eten en drinken

Het PDS syndroom verhelpen met de diëtist in Hengelo

Wanneer je last hebt van een prikkelbaar darmsyndroom is het misschien een goede keuze om eens langs te gaan bij de speciale diëtist in Hengelo. Zij beschikt namelijk over de juiste kennis om je hierbij te helpen en je klachten te verminderen. Je kunt door middel van een aangepast dieet namelijk ervoor zorgen dat je darmen niet zo worden aangetast en de klachten op de korte termijn in ieder geval verminderen, maar uit ervaring wordt ook gesproken dat de klachten ook geheel kunnen verdwijnen als je op een andere manier met je voeding omgaat. Er wordt door middel van een bepaald dieet bij de diëtist in Hengelo gekeken naar de voedingsstoffen waar jouw darmen op reageren en in welke mate deze reageren op de voeding. Aan de hand daarvan zal dan een patroon worden opgesteld en een plan dat hier betrekking op heeft om te kijken wat er voor jou allemaal mogelijk is.

 

Dieet

Het dieet dat door de diëtist in Hengelo voor dit syndroom wordt opgesteld betekent dat je een aantal voedingsstoffen weg moet laten uit jouw eetpatroon. Misschien vind je dat lastig om te doe, maar je zult al gauw merken dat de darmen er minder heftig op reageren en hierdoor zal je ook ervaren dat je meer waarde hecht aan het hebben van vrijwel geen klachten dan dat je een bepaalde voedingsstof niet meer kunt eten.

 

Darmklachten

Het hebben van darmklachten is onwijs vervelend en daarom heeft de diëtist in Hengelo er ook veel tijd en aandacht voor over om samen met jou te gaan kijken  hoe dit kan worden opgelost. Voeding heeft namelijk of een positief of een negatief effect op het lichaam en daarmee ook op de darmen. Voor de diëtist in Hengelo is het een uitdaging om voor iedere patiënt te kijken hoe dat lichaam reageert op voeding.