INSIG
Image default
Aanbiedingen

Goedkope website laten maken

Ik wil graag een goedkope website laten maken, dit besef had ik pas toen ik ‘’Klik hier voor SiteToGo’’ zag staan als advertentie. Ik heb namelijk een nieuwe website nodig en toen besefte ik mij ineens dat ik een goedkope website nodig had, maar die toch compleet moet zijn. Daar zijn niet veel webdesign bureaus van dus moest ik even gaan zoeken waar ik het beste een goedkope website laten maken kon. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf. Ik heb al veel bedrijven vernomen van kennissen en klanten maar nog steeds weet ik niet zeker of het de juiste oplossing is. Ik ben op zoek naar een webdesignbureau die mij kan helpen een goedkope website laten maken en mij toegang kan geven tot een webbeheersysteem waar ik desnoods (met overleg) zelf dingen kan aanpassen in de content op de website zonodig. 

 

Googelen op goedkope website laten maken

Om een bedrijf te vinden ben ik gaan Googelen op goedkope website laten maken. Dit leek mij de makkelijkste en snelste optie omdat Google ook bedrijven bij jou in de buurt weergeeft. Al snel kwam ik een bedrijf tegen die als een van de weinigen recensies had bij de website, namelijk SiteToGo. SiteToGo geeft aan dat jij een vast bedrag van 450 euro betaalt voor een complete website. Daarbij moet je wel een maandelijks bedrag betalen tussen de 10 en 30 euro voor updates en onderhoud maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Daarentegen vind ik 450 euro zeer weinig voor een complete website. Dit doen zij natuurlijk niet op basis van maatwerk, maar op basis van templates, dus een standaardopmaak die zij helemaal voor jou maken. Daarbij wordt de website zodanig gemaakt door online marketeers van SEO bureau Doelbewust dat die is geoptimaliseerd voor Google en je website dus makkelijker vindbaar is! Makkelijker kan het je niet worden gemaakt, zeg ik zo. Ik wil SiteToGo hartelijk bedanken voor de mooie website die ze hebben gemaakt. Wil jij nou ook een goedkope website laten maken? Dan raad ik jou SiteToGo aan.