INSIG
Dienstverlening

Zoeken naar Glazenwasser Zoetermeer

Afgelopen week zocht ik naar een glazenwasser Zoetermeer. Ik bezit sinds enkele maanden namelijk samen met een vriend van mij een kantorencomplex in Zoetermeer. Samen zijn wij een onderneming begonnen waar wij met alle plezier mee aan de gang zijn. Allebei doen we waar we goed in zijn, maar daar hoort het wasser van de ramen van het kantorencomplex niet bij. Al zouden we het zelf willen doen, dan gaat dat ook nog niet perfect werken, want het complex is 3 verdiepingen hoog, dus bij de ramen op de bovenste verdieping is het moeilijk schoon te maken. Samen hebben we dus besloten om een plaatselijke glazenwasser in te gaan schakelen die het wassen van de ramen een paar keer per jaar kan gaan doen. Lees in deze blog voor welke glazenwasser wij gekozen hebben en waarom!

Google: Glazenwasser Zoetermeer

In de zoekmachine google zijn wij gaan zoeken naar een glazenwasser Zoetermeer. Het was voor ons namelijk belangrijk dat de glazenwasser gevestigd was in de buurt. Veel glazenwassers reken namelijk voorrijkosten en een toeslag voor extra kilometers. Daarom was de keuze voor een glazenwasser in Zoetermeer niet moeilijk. Zoekend naar een glazenwasser Zoetermeer kwamen we veel verschillende bedrijven tegen. Deze hebben we vergeleken met elkaar en de keuze is toen gevallen op SOC-Facilitair.

Waarom SOC-Facilitair

Zoekend naar glazenwasser Zoetermeer kwamen we uit bij SOC-Facilitair. Dit is een schoonmaakbedrijf die zijn diensten uitvoert in Zoetermeer. Hier wassen ze ramen van bedrijven en particulier en doen ze ook aan vloerenonderhoud en het weghalen van graffiti. De keuze is gevallen op SOC-Facilitair omdat zij qua prijs en voorwaarden heel scherp en duidelijk waren. We hebben een afspraak gemaakt. En nu is het wachten op het resultaat. Maar wij hebben alle vertrouwen in Glazenwasser Zoetermeer. Zoek jij ook een glazenwasser? Neem dan eens een kijkje op soc-facilitair.nl/schoonmaakbedrijf-zoetermeer.