INSIG
Image default
Zakelijk

Geef je op voor bhv cursussen

Kompas Veiligheidsgroep is dé partner voor bedrijven die hun medewerkers willen opleiden en voorbereiden op noodsituaties en veiligheid op de werkvloer. Wij bieden diverse trainingen en cursussen aan, zoals VCA, EHBO en  BHV cursussen. Door onze eigen ontwikkeling en actuele kennis van wet- en regelgeving kunnen wij onze cursisten optimaal voorbereiden en hen de vaardigheden en kennis bijbrengen om snel en adequaat te handelen bij noodsituaties.

Onze basis BHV cursus duurt één dag en de herhalingscursus kan in een halve dag worden afgerond. Door ons efficiënte en doeltreffende lesprogramma kunnen cursisten hun kennis en vaardigheden up-to-date houden zonder veel tijd te hoeven besteden. Naast BHV bieden wij ook EHBO en VCA cursussen aan, waarbij cursisten leren om eerste hulp te verlenen bij verschillende medische noodsituaties en veilig te werken en risico’s te herkennen.

Zorg voor een goede en veilige werkplek

Wij zijn niet alleen een opleider, maar bieden ook veiligheidsadvies aan bedrijven. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties, zodat bedrijven hun werknemers een veilige werkomgeving kunnen bieden en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Tot slot hebben wij een webshop waarin wij een breed scala aan veiligheidsproducten aanbieden, zoals EHBO-koffers, brandblussers, AED’s en verbandmiddelen. Door ons totaalpakket aan veiligheid kunnen wij bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van veiligheid.

Bij Kompas Veiligheidsgroep staat veiligheid voorop en wij zijn gedreven om Nederland een stukje veiliger te maken. Door onze passie voor veiligheid en leeroplossingen zorgen wij ervoor dat onze cursisten en klanten altijd goed zijn voorbereid op noodsituaties en veiligheid op de werkvloer.