INSIG
Entertainment

Feestje in kinder escaperoom Enschede

Ieder jaar is het weer een vraag: wat gaan we doen met het partijtje van uw kind. Er wordt gevraagd naar een originele actieve activiteit, het liefst iets wat lang onthouden wordt. Dat is lastig want met zo veel kinderen in de klas is veel al gedaan, ieder jaar wordt het lastiger. Daarom zijn nieuwe activiteiten altijd welkom, vooral de versies voor kinderen. Nu is ook de populaire ontsnappingspoging naar een mini-versie vertaald: de gezellige kinder escaperoom Enschede. Ik hoor u al denken: wat is een kinder escaperoom Enschede?

Ontsnappingen

Een escaperoom is een locatie waar een groep mensen wordt opgesloten in één of meerdere kamers waar zij uit moeten ontsnappen binnen een uur. Dit kan door het oplossen van puzzels, opdrachten en raadsels. Zo kunnen zij de code op de deur of de sleutel van de deur vinden. Het is een groepsspel, perfect dus voor een kinderfeestje. Ook complimenteert het vaak de sterktes van de verschillende spelers: Ben je lang dan kun je bovenop de kast iets vinden, ben je slim dan kun je een puzzel oplossen, kan je goed dingen onthouden dan kun je de verschillende oplossingen combineren om verder te komen. De kinder escaperoom Enschede zorgt dat iedereen zijn best doet om te ontsnappen. Het samenwerken maakt het een nog gezelligere ervaring, zodat de kinderen zich zeker vermaken.

Kinderversie

Om een kinder escaperoom Enschede te maken is eigenlijk vooral van belang dat de kinderen de puzzels kunnen oplossen. Verder is de hele kinder escaperoom Enschede aangepast zodat het mogelijk is dat de kinderen het binnen een uur halen. Zo zijn er geen gevaarlijke dingen, is het niet eng (maar wel spannend) en zijn er duidelijke instructies. Een feestje om niet te vergeten en dat ook nog in de buurt, goede oplossing die kinder escaperoom Enschede!