INSIG
Image default
Woning en Tuin

Een TV meubel industrieel staal kopen: tips voor het stijlen van de woonkamer

Een TV meubel industrieel staal is een hele mooie manier om de industriële look in jouw huis te introduceren. De industriële look is steeds meer terug te vinden in ons interieur en dat heeft verschillende redenen. Deze stijl is namelijk makkelijk te combineren met verschillende andere stijlen, zoals landelijke materialen. Een TV meubel industrieel staal gaat dus uitstekend samen met natuurlijke materialen, zoals linnen gordijnen, een houten bijzettafel en een tapijt van wol. Ben jij benieuwd hoe jij een TV meubel industrieel staal het beste kan stijlen in jouw woonkamer? Dan hebben we in dit artikel een aantal handige tips op een rijtje gezet.

 

Een TV meubel industrieel staal kopen

Ben jij op zoek naar een plek waar je een TV meubel kunt kopen? Dan moet je bij Eigentyds zijn. Op deze webwinkel vind je een groot assortiment aan industriële meubels. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor vergelijkbare meubels als het TV meubel voor andere kamers in jouw huis. Zo komt de stijl langzaam en subtiel terug in het hele huis. Een TV meubel industrieel staal is vooral te herkennen aan de minimalistische look. De aandacht ligt echt op het materiaal en de textuur die het heeft. 

 

Hoe creëer je een industriële look in huis?

Wil jij weten hoe je de industriële look in jouw hele huis kan doortrekken, zodat het TV meubel industrieel staal beter in jouw huis past? Dan hebben we hier een aantal tips op een rijtje gezet. Allereerst moet je rekening houden met de silhouetten van de meubels. In een industrieel interieur wordt er voornamelijk gewerkt met rechte vormen, zoals een vierkant of een blokvorm. Dit betekent echter niet dat je organische rondingen en abstracte vormen moet vermijden. Door ronde vormen te minimaliseren neemt de industriële look meer de overhand. Een TV meubel moet ook gedecoreerd worden. Een industriële look werkt erg met minimalisme. Beperk de hoeveelheid decoratie dus tot een minimum. beperk het gebruik van accessoires voor een minimalistisch huis in industriële stijl. Houd bij het inrichten van een slaapkamer in industriële stijl de oppervlakken ook weer opgeruimd en schoon. Kies bijvoorbeeld voor een aantal grote abstracte items aan de muur, enkele interessante objecten om op het TV meubel te zetten en een paar mooie kussens voor op de bank.

 

Het stijlen van een TV meubel industrieel staal

De basis van iedere industriële woonkamer begint een neutraal kleurenpalet. Wanneer je kiest voor felle kleuren, zorg dan dat deze zichtbaar zijn in kleine details. Kies bijvoorbeeld voor neutrale kussen met een subtiele touch van kleur. Zorg ook dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief materiaal. Kies voor een stevig linnen kussen, in plaats van een glimmend polyester kussen voor op de bank. Op het TV meubel industrieel staal zorg je voor een simpele look. Zet niet het hele meubelstuk vol met accessoires, maar kies voor enkele items. Om warmte terug te brengen in de ruimte kies je bijvoorbeeld voor een abstracte houten sculptuur. Het hout mag er geleefd uitzien. Dit is juist waar de industriële look om draait.