INSIG
Zakelijk

Dymo labeletiketten gebruiken op je werk of gewoon thuis

Hou je van orde en duidelijkheid, zowel op de werkvloer als bij je thuis? Dan is het wellicht fijn om een Dymo LabelWriter aan te schaffen met bijbehorende labeletiketten. Met de labeletiketten van Dymo kun je eenvoudig en snel labels plakken op poststukken, pakketjes, ordners, dozen en nog veel meer. Of je nu de administratiemappen op het werk of thuis op orde wilt brengen, met handige labels weet je precies wat er in welke map zit, welke periode het is en wat je er nog mee moet doen. Deze orde kun je ook op het werk doorvoeren.

Een duurzame keuze voor het drukken van labels

De labeletiketten van Dymo zijn de perfecte keuze als je een duurzame verandering wilt doen binnen jouw bedrijf of huishouden. Aan het printproces komt namelijk geen inkt of toner aan te pas. Het is namelijk een printtechniek die thermisch printen wordt genoemd. Bij thermisch printen wordt er geprint door middel van warme inkt die in vaste vorm op het labeletiket wordt gedrukt. Het grote voordeel hiervan is dat de bedrukking dus nooit uit kan lopen, zelfs niet wanneer er water overheen komt. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld veel poststukken of pakketten verstuurd en je gebruik wilt maken van duurzame labels waar geen coating van plastic overheen zit. De Dymo labeletiketten vallen dus perfect binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Een bestelling plaatsen voor privé- of professioneel gebruik

Wil je nieuwe Dymo labeletiketten bestellen voor privé- of professioneel gebruik? Wacht dan niet langer en plaats je bestelling bij DymoStore©. Mocht je willen weten wat de mogelijkheden zijn voor bulkaanschaf, dan doe je er verstandig aan om even telefonisch of per e-mail contact op te nemen met een van de medewerkers. De contactgegevens staan vermeld op de website van DymoStore©. Een normale bestelling kun je gewoon via de webshop plaatsen, waarna je je betaling uitvoert in een veilige online omgeving. Daarna krijg je de producten snel op locatie geleverd.

https://www.dymostore.nl/