INSIG
Image default
Internet

Deskundig en professioneel advies over CCTV

Voordat u een systeem voor camerabewaking laat installeren is het verstandig om u eerst goed te oriënteren. Voor goed advies over CCTV, closed-circuit television, kunt u terecht bij FiberDatacom in Beverwijk. Dit bedrijf uit Noord-Holland geeft niet alleen advies, maar plaatst deze systemen ook bij bedrijven, instellingen, woningcorporaties en VvE’s. Met een camerasysteem kunt u de veiligheid van medewerkers, bezoekers of bewoners beter waarborgen. De beelden kunnen real-time bekeken worden, maar ook worden opgeslagen om later te worden beoordeeld.

Scherpe beelden in kleur of zwartwit

De camera’s die vandaag de dag voor bewaking worden gebruikt, zijn zeer geavanceerd. Het is mogelijk om hierop mensen herkenbaar in beeld te brengen. Dit is echter wel aan regels gebonden. U dient als u een CCTV-systeem laat installeren de regels in het kader van privacy te waarborgen. Deze zijn opgenomen in de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Zo moet u bijvoorbeeld duidelijk kenbaar maken dat er camerabewaking wordt gebruikt. Ook hierover kunt u advies krijgen als u een systeem met CCTV gaat gebruiken. Er gelden niet alleen regels voor het opslaan van beelden, maar ook voor het bewaren ervan. Dit is in veel gevallen gebonden aan termijnen. Nadat deze termijn is verstreken, moeten de beelden worden gewist.

Laat u goed voorlichten door een professional

U kunt zich door de vakmensen van FiberDatacom in Beverwijk (Noord-Holland) laten informeren als u een camerabewakingssysteem wilt laten plaatsen. Met advies over CCTV bent u goed voorbereid en maakt u de juiste keuze. Ook voor het verhelpen van storingen of het laten uitvoeren van regulier onderhoud kunt u een beroep doen op dit bedrijf. Meer informatie over hun dienstverlening, die onder meer ook toegangscontrolesystemen en brandalarmen bevat, vindt u op de website. Hier zijn ook de contactgegevens te vinden voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

https://fiberdatacom.nl/