INSIG
Image default
Woningen

Het toevoegen van de linnen shabby doek aan jouw huidige leefruimte

De linnen shabby doek is een onderhoudsvriendelijk woonaccessoire om in huis te halen. Door de natuurlijke aard straalt linnen een moeiteloze stijl uit. Het is erg gemakkelijk te onderhouden en is dus het ideale materiaal voor huizen met kinderen of huisdieren. Zelfs als je vergeet te strijken of er gewoon simpelweg even geen zin in hebt, ziet linnen er nog steeds mooi en luxe uit met een paar kreukels. Dit kan je vaak niet zeggen over andere stoffen, zoals satijn. Ben jij al overtuigd? Haal dan zeker jouw eigen linnen shabby doek in huis via Shabbys.

Bij welke stijlen is linnen te combineren?

Linnen werkt het beste in een interieurontwerp waarin een ontspannen look wordt benadrukt. Desondanks kan de linnen shabby doek in vrijwel iedere interieurstijl worden toegepast. Het maakt niet uit of je van landelijk of industrieel houdt: linnen past erbij. Linnen hoeft niet alleen te worden gebruikt in de woonruimte, het past namelijk ook uitstekend in de slaapkamer, de badkamer of in de tuin. Heb jij een overdekte loungeplek? Leg er een paar linnen kussens op van Shabbys en het wordt direct een ware relaxplek.

De onderhoudsvoorschriften voor linnen woonaccessoires

Als je op zoek bent naar een meubelstof die jaar in jaar uit goed blijft, dan wordt het niet veel beter dan linnen. Linnen is namelijk de sterkste van de plantaardige vezels. Alleen omdat het duurzaam is, wil het nog niet zeggen dat het er altijd als nieuw uit blijft zien. Het is altijd belangrijk om jouw linnen shabby doek goed te verzorgen volgens de onderhoudsvoorschriften. Over het algemeen worden de vezels alleen maar zachter na iedere wasbeurt, maar om te voorkomen dat de vezels af gaan breken is het verstandig om het linnen uit de zon te houden. Wanneer jouw kamer wordt overspoeld door direct zonlicht, is het linnen misschien niet de slimste keuze.

https://shabbys.nl/