INSIG
Image default
Kinderen

Babykleren online

Is er een kleine op komst bij jou? Of krijg je er een zusje of broertje bij? Of misschien wel ergens anders in de familie, zoals een nichtje of neefjes, dan is het uiteraard altijd leuk om leuke kinderkleding te kopen voor degene die je kent die een kindje krijgt, of wie weet wel gewoon voor jou! En tegenwoordig kan je heel veel babykleding online kopen. Als je zelf een kindje krijgt, dan zal je vast wel genoeg ideeën hebben voor het kopen van kinderkleding, omdat je jouw kindje gewoon leuk wilt aankleden. En ja, dan is het ook gewoon minder moeilijk, omdat je gewoon in één keer weet dat je het gewoon leuk vindt, als je iets koopt voor iemand anders dan weet je gewoon niet of diegene het leuk gaat vinden en of het gaat passen bij het kindje die op komst is.

Babykledingmerk Quapi

Je zal vast niet bekend zijn bij het merk Quapi, maar Quapi is zeker een merk die meer populairder wordt onder aanstaande ouders. En je kan steeds vaker leuke babykleding van Quapi online kopen. Quapi Kidswear is namelijk een Nederlandse kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0 tot en met 12 jaar. Er is ook nog eens een collectie voor kids die in maat van 92 tot en met 158 tot 164 hebben. Quapi heeft ook kleren voor mini’s en dat zijn kleren met een maat van 62 tot en met 104. En voor de kleinste onder ons dus de Newborn collectie hebben ze ook nog eens kleding met de maat 50 tot en met 68. 

 

Een leuke weetje is misschien dat de naam Quapi wordt afgeleid van het Spaanse woord ‘knapperd’. Nu klinkt het uiteraard vrij logisch waarom het merk alle kinderen in trendy kleding wilt laten stralen. Naast normale kleding bieden ze ook Quapi newborn aan, Quapi baby en Quapi kinderkleding. 

Een bekendere merk Name It

Je zal vast denken, maar ik heb nog nooit van quapi gehoord en dus weet ik niet of het nou echt goede kleding is om te bestellen voor de kinderen en je wilt je vast gewoon vasthouden aan wat bekende merken die je al vaker voorbij het horen komen. Een van die merken is Name It en dat is ook zeker gewoon een leuk merk waar je een leuk Name It meisje kleding kan kopen, maar ook natuurlijk genoeg leuke kleding voor de jongens. 

 

Bij Name It ontwerpen ze namelijk mooie en betaalbare kinderkleding voor kinderen die weten wat ze willen. Name It creëert trendy ontwerpen met een sterke focus op denim en altijd met comfort, veiligheid en kwaliteit in het achterhoofd. Zo probeert Name It altijd hun uiterste best te doen om de juiste stijl op het juiste moment tegen de juiste prijs aan te bieden. 

 

Name It wordt ook geïnspireerd door de directheid van de kinderen zelf en bekijken de wereld door hun ogen. De creativiteit van de kleren van Name It zit geworteld in de spontaniteit, oprechtheid en de directheid van de kinderen. En daarom vind je bij Name it kleren voor baby’s, kinderen, en tweens voor elke smaak, stijl en gelegenheid. Daarnaast probeert Name It ook nog eens mee te gaan met de huidige trends en dat proberen ze weer terug te laten zien in de kleren. Ideaal dus en het is dus ook nog eens heel makkelijk shoppen als ouder zijnde, want je kan dus zo klaar zijn!