INSIG
Image default
Woning en Tuin

Voordelen van extra duurzaam vulmateriaal voor de zitzak

U wilt een duurzaam vulmateriaal voor uw zitzak kopen? Dan is de grijze +++ EPS parel een juiste keuze. Deze parels zijn extra duurzaam en daarom zeker een bewuste keuze. Dit vulmateriaal voor de zitzak kan worden gerecycled en is daarmee een goede optie. Daarnaast bestaan de parels uit een perfecte samenstelling voor een maximaal comfort. U zit gegarandeerd lekker als u de zitzak vult met deze grijze korrels, welke bijna volledig uit lucht bestaan. De hoge kwaliteiten worden veroorzaakt door het materiaal, dat wordt opgeblazen om de grootte te laten toenemen. Uiteindelijk betekent dit dat de korrels voor 98 procent uit lucht bestaan. U kunt deze parels online bestellen bij EPS Parelshop.

Vulling voor de zitzak dat met u mee beweegt

Het extra duurzame vulmateriaal voor de zitzak biedt diverse aantrekkelijke voordelen. Op de eerste plaats is het volledig vrij van geuren. Er komt dus geen chemische geur door de naden van de zitzak wanneer u erop plaatsneemt. Daarnaast zijn de parels volledig recyclebaar en daarmee een milieuvriendelijke keuze. De grijze +++ EPS parels hebben een diameter die varieert van 5 tot 9 millimeter. Dit is een perfect formaat voor vulmateriaal voor de zitzak. Het beste kenmerk is wel dat de korrels met u mee bewegen. Zij nemen de vorm van uw lichaam aan, waardoor er een zeer hoog zit- of ligcomfort wordt bereikt. De bolletjes nemen hun eigen vorm weer aan wanneer u van de zitzak opstaat.

Maak een veilige keuze

Natuurlijk is veiligheid ook belangrijk als het gaat om het vulmateriaal voor de zitzak. De grijze +++ EPS parels zijn optimaal bestand tegen zowel vocht als hitte, waardoor ze extra veilig zijn. Wilt u meer weten over deze specifieke vulling voor zitzakken? Dan kunt u altijd eens contact opnemen met EPS Parelshop, waar u – indien gewenst – direct voordelig uw bestelling kunt plaatsen. Ze beantwoorden graag al uw vragen.