INSIG
Onderwijs

Sterker op de arbeidsmarkt

Met een diploma van Fabius MBO Opleidingen versterk je je positie op de arbeidsmarkt. Het loont namelijk om goed opgeleid te zijn. Dat merk je onder andere aan het gemak waarmee je een nieuwe baan vindt. Bovendien zal je een beter salaris ontvangen wanneer je in het bezit bent van een mooi diploma. Fabius MBO Opleidingen is een van de grootste aanbieders van goed onderwijs en dan specifiek op het gebied van kantoorwerkzaamheden en boekhouding.

Cursisten voorbereiden op de praktijk

Waarom biedt Fabius MBO opleidingen aan speciaal gericht op kantoorwerkzaamheden en de boekhouding? Het is de ervaring van Fabius dat er op de arbeidsmarkt veel vraag is naar personeel dat deze vaardigheden beheerst. Fabius springt daar graag op in. Ook wordt er in de gaten gehouden naar welke vaardigheden er een stijgende vraag is, zodat deze ook in het lesaanbod kunnen worden verwerkt. Er wordt praktijkgericht onderwijs gegeven in kleine klassen zodat elke cursist de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Het resultaat is dat de cursisten direct na het behalen van het diploma inzetbaar zijn in de praktijk. Dat maakt het voor werkgevers des te aantrekkelijker iemand met een Fabius diploma uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vanuit het bedrijfsleven en de overheid

Hoewel het iedereen vrij staat om een opleiding te volgen bij Fabius MBO Opleidingen, stromen er in verhouding veel cursisten in vanuit hun werk. Vooral vanuit gemeenten, de overheid en een behoorlijk aantal grote namen uit het bedrijfsleven wordt de vraag gesteld om een goede opleiding voor de medewerkers te verzorgen. Er kunnen zelfs Incompany opleidingen worden gevolgd die specifiek gericht zijn op één bedrijf. Het bedrijf geeft aan wat de wensen zijn en welke vaardigheden er nodig zijn wat Fabius vervolgens verwerkt in de lesstof.