INSIG
Dienstverlening

Ruitersportzaak de Paardengruiter: kleurrijk te paard!

U wilt graag het beste harnachement voor uw paard, maar wil er zelf ook enigszins leuk bij lopen: ruitersportzaak de Paardengruiter heeft voor u het beste voor beiden. We bieden een breed en vooral kleurrijk assortiment dat zeer regelmatig ververst wordt. Wij hebben alles in huis om u en uw paard optimaal voor de dag te laten komen tijdens wedstrijden, maar ook voor verzorgingsproducten of producten om uw veiligheid te kunnen garanderen, zoals bodyprotectors, kunt u bij ons terecht.

De paardengruiter: de kleurrijke online ruitersportzaak!

Het idee dat leidde tot de oprichting van de Paardengruiter is de ervaringen die wij hadden op concours. Het klassieke wedstrijdtenue voor zowel paard als ruiter bestaat voornamelijk uit de kleuren zwart en wit. Dat kan ook anders, volgens ons. Ons streven is dan ook om de ruitersportwereld de kleuren te geven die het verdient.

Er zijn veel mooie sets op de markt die u en uw paard echt kunnen laten doen opvallen, en dat is toch veel leuker dan het standaard zwart-wit?

Tijdens Samengestelde wedstrijden, vooral tijdens het onderdeel cross, zien we al steeds meer kleurencombinaties voorbij komen. Paard en ruiter zijn perfect op elkaar afgestemd door bijvoorbeeld dezelfde kleuren in beenbescherming, zadeldek en rijkleding. Waarom zouden we hier niet een voorbeeld aan nemen in de spring- en dressuurwereld?

Op onze website vindt u, verdeeld over overzichtelijke categorieën, ons brede assortiment aan kwalitatief goede en vooral kleurrijke producten. U vindt er alles wat u en uw paard nodig hebben om kleurrijk, veilig en comfortabel van de ruitersport te kunnen genieten.

Service en advies op maat!

De paardensport is een relatief dure hobby, maar investering in kwalitatief goede producten is noodzakelijk om de veiligheid en het comfort van zowel paard als ruiter te kunnen garanderen. Daarom kunt u bij de Paardengruiter eerst producten komen proberen of passen voordat u besluit tot aanschaffing over te gaan. U kunt bij ons op afspraak, op locatie, komen passen. Wij geven u dan tevens advies op maat om er zeker van te zijn dat u tevreden weer naar huis gaat.

Heeft u opmerkingen, vragen of wilt u advies? Wij zijn zowel per e-mail als telefonisch te bereiken en staan u graag te woord!