INSIG
Image default
Woning en Tuin

Ronde eettafel

Wilt u een mooie ronde eettafel? Kom dan naar Tafels99 in Zevenaar. Wij leveren de mooiste eettafels van eikenhout die je maar kunt voorstellen. Elke denkbare afmeting of uitvoering is bij ons te bestellen, uit voorraad óf op maat gemaakt!

Waarom een ronde eettafel?

In veel huishoudens staat een rechthoekige of vierkante eettafel. Dit zijn meestal prima tafels, maar vreemd genoeg wordt bij restaurantreserveringen vaak om een ronde tafel gevraagd. Waarom? Omdat het aan een ronde eettafel makkelijker is om met iedereen contact te maken en lekker te kletsen. Diezelfde open gesprekken wil je thuis toch ook kunnen voeren?

Bijkomend voordeel van een ronde tafel is dat je er, op dezelfde ruimte, meer mensen aan kunt laten aanschuiven. De ronde eettafel is dus niet alleen mooi en gezellig, maar ook erg praktisch.

Ronde eettafel voor elk interieur

Het idee van een ronde eettafel is niet nieuw, maar de laatste tijd wel weer helemaal in de mode. Daardoor past een ronde eettafel zowel in een klassiek interieur, als in een modernere inrichting. Van cottage tot industrieel, vertel ons welke stijl jouw interieur heeft en wij zoeken een bijpassende ronde eettafel.

Een tafel voor het leven

Koop een ronde eettafel van eikenhout bij Tafels99 en je hebt een tafel voor het leven. Robuust hout en een stevige constructie gecombineerd met tijdloos design zorgen dat je tafel decennia meegaat.

Ronde eettafel op maat

Wil je een tafel die je nergens kunt vinden? Bijvoorbeeld omdat je een specifiek tafelblad wilt hebben, maar dan nét in een afwijkende maat? En moet dit tafelblad op een specifiek onderstel en wil je ook een bepaalde afwerking? Praat dan eens met een van onze adviseurs, zodat we een offerte kunnen opstellen voor een ronde eettafel op maat.

Kom eens langs in onze showroom en bewonder onze ambachtelijk gebouwde ronde eettafels, of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.