INSIG
Woning en Tuin

Review eiken vloer Bax Houthandel

Dit is een review over een eiken vloer gelegd en gekocht bij Bax Houthandel. Hallo, mijn naam is Rianne. Mijn man en ik zijn een tijdje geleden verhuisd en hebben nu eindelijk ons eigen plekje samen. Hierbij moest wel het een en ander verbouwd worden. Zo zijn we op zoek gegaan naar verschillende bedrijven voor verschillende onderdelen. De keuze voor een nieuwe badkamer was erg makkelijk, maar de vloerkeuze voor onze werkplaats op de eerste verdieping was een lastige. Mijn man wilde graag functionaliteit, maar voor mij was sfeer het meest belangrijk.

De keuze voor een eiken vloer

Hier hadden we eerst nog wat discussie over, maar we bleken uiteindelijk hetzelfde te willen. Een houten vloer was toch de oplossing. Houten vloeren zijn allang niet meer onpraktisch. We vonden ook allebei dat de werksfeer erg belangrijk is. Daarom besloten we toch voor een houten vloer te gaan. Hierna moesten we dit natuurlijk nog specificeren. Uiteindelijk kozen we voor een eiken vloer en hebben de Bax Houthandel een berichtje gestuurd. Al snel kwamen ze met een redelijke prijs voor ons en hiermee hebben we ingestemd. We hadden goede verhalen over het bedrijf gehoord, daarom konden we er wel vanuit gaan dat alles goed zou zitten. We hebben een afspraak gemaakt en op de dag dat ze zouden komen waren ze redelijk snel klaar. Ze hebben onze nieuwe vloer zelf gelegd, we hoefden hierbij niet te helpen. Dat doen ze dus altijd. Zij helpen bij de legging van de vloeren dus je hoeft hier nooit rekening mee te houden. Ook waren ze erg netjes. Heel fijn om te zien dat nadat je de rommel hebt gezien, de schone kamer toch weer terug verschijnt.

Uiteindelijk resultaat

We waren ontzettend blij met het resultaat. Het is een mooie vloer geworden en het geeft echt wat extra’s op het gebied van sfeer. Ook kunnen we niets anders dan tevreden zijn over de service van de werkmannen. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en het hele huis is af en ingericht. Beide zijn we zeer tevreden hoe alles uiteindelijk van de grond is gekomen en precies eruit ziet als wij willen. We kunnen daarom zeker ook Bax Houthandel aanraden!