INSIG
Dienstverlening

Prachtige trouwringen gemaakt door een expert

Een betrouwbare ontwerper van trouwringen in Amersfoort, waar vind je die op korte termijn? Goed nieuws, je hoeft niet verder te zoeken. Bijzondere Trouwringen is het adres dat je zoekt.

Op de website staan foto’s van echt unieke ringen. Er zitten exemplaren bij van goud, zilver, witgoud, palladium, platina, zirkonium en titanium. De trouwringen zijn stuk voor stuk ontworpen door een echte vakman: meester-goudsmid Hildardjan Verweij. Hij volgde de bekende opleiding in Schoonhoven. Na deze opleiding deed hij ervaring op onder de bezielende vleugels van kunstenaar Jan Mijnster. In 1997 was de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. En dat was een goede stap. Hildardjan heeft het drukker dan ooit!

Als jullie specifieke wensen hebben, zal hij daar zeker rekening mee houden. Op veel gestelde vragen vind je online een antwoord onder het kopje FAQ. Een voorbeeld: Is een goudsmid duurder dan de juwelier in de stad? Nee, zeker niet. Je hebt zelf veel invloed op het prijskaartje. Het materiaal, de grootte en eventuele extra’s zijn allemaal bepalend.

Bijzondere ringen, geheel naar wens

Platina trouwringen zijn heel bijzonder. Platina is het meest zeldzaam en het meest wit in vergelijking met andere edelmetalen. Er zijn een aantal redenen waarom platina relatief gezien duur is. Het is een zwaar materiaal. Een hoog soortelijk gewicht zorgt voor een hoog prijskaartje. Op de tweede plaats wordt tegenwoordig altijd een zuivere legering gebruikt. In het geval van platina betekent dit 95% zuivere platina. Een dan speelt ook nog mee dat platina erg hard is, oftewel lastig te bewerken. Het maken van een platina trouwring kost meer tijd dan een van goud of zilver.

Platina ziet er stijlvol uit en het is krasbestendig. Voor de vrouwenring is het mogelijk een of meerdere diamanten of briljanten in de ring te plaatsen. Op bijzondere trouwringen.nl staan een aantal voorbeelden met foto’s. Heb jij een ring in gedachten met een heel eigen twist? Schroom niet om Hildardjan te raadplegen. Hij staat open voor creatieve ideeën. Dat houdt zijn vak afwisselend en leuk!

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/