INSIG
Dienstverlening

Boek een droomvakantie bij All over Tours

Isaan Thailand is een regio in het noordoosten van dit Aziatische land. De adembenemend mooie natuurparken, het overheerlijke lokale eten, de aardige bewoners, de rust en de ruimte: je zult je er heerlijk voelen! De rivier de Mekong vormt de noordelijke en de oostelijke grens met Laos. In het zuiden is er laaggebergte dat de grens markeert met Cambodja. De economie van Isaan draait met name op de landbouw en -steeds meer- op het toerisme. Als je kijkt naar het culturele erfgoed is het volgende belangrijk:

· Kon Lao (muziek);

· Muay Thai boksen;

· de lokale leuken.

Het klimaat is aangenaam. De temperatuur ligt tussen 19,6 en 30,2 graden Celsius. Er valt niet veel neerslag. Gerechten die je absoluut moet proeven in Isaan zijn Som Tam (een papaja salade), Kai Yang (geroosterde kip met een speciale marinade) en Nam Tok (geroosterde rijst, rundvlees, chilipeper en kruizemunt). Er wordt veel peper en ook veel kleefrijst gebruikt. Een op maat gemaakte reis naar Thailand regel je samen met de Thailand specialist bij All Over Tours. Kies de accommodaties naar wens, de uitstapjes en veel meer. Tot in detail geregeld….

Huwelijksreis? Kies je droombestemming!

Aldabra ligt in de Indische Oceaan. Dit atol van de Seychellen bestaat uit meerdere ringvormige eilanden die samen op de Werelderfgoedlijst van natuurmonumenten staan. Aldabra staat bekend om de reuzenschildpadden die er leven. In totaal zijn het er zeker 100.000. Adabra heeft een oppervlakte van circa 155 vierkante kilometer. Er zijn geen permanente bewoners, wel wordt er wetenschappelijk onderzoek gedaan. En dan zijn er de seizoenwerkers die zich richten op vissen, guano en kopra. Op Aldabra kun je kennismaken met de witkeelral. Dit is de laatste nog bestaande niet-vliegende vogel in het Indische Oceaan gebied.

Aldabra is geschikt als huwelijksreislocatie. Jullie verblijven in mooie accommodaties en worden volop in de watten gelegd. Je kunt het regelen en plannen van de vakantie geheel overlaten aan All Over Tours. Via de website vraag je een reisvoorstel aan. Binnen een paar dagen wordt een voorbeeldvakantie naar je gemaild. Je kunt hierop reageren met aanpassingen, wijzigingen en nieuwe voorstellen. Het gaat er uiteindelijk om dat jullie samen kunnen genieten van dé ultieme vakantie!

https://www.allovertours.nl