INSIG
Image default
Woningen

Laatste trends voor houten vloeren in Limburg

Vloeren zijn uitermate kenmerkend voor individuele woonstijlen. Het is dan ook verstandig om mooie vloeren uit te kiezen die helemaal aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Bent u op zoek naar houten vloeren in de regio van Nijmegen of Limburg en wilt u deskundig advies ontvangen over uw nieuwe vloeren? Dan bent u bij Biggelaar Parket aan het juiste adres. In de showroom van deze ervaren expert op vloergebied staan alle beschikbare opties eenvoudig uitgestald en kunt u direct bekijken waar uw voorkeur naar uitgaat. Door de vloeren zichtbaar uitgestald te zien, krijgt u namelijk een goede indruk van hoe dit er in uw woning komt uit te zien.

Maten en vormgeving van houten vloeren

Houten vloeren geven elke woning een unieke ambiance, of u nu in Limburg of Nijmegen woont. U kunt kiezen voor rechte planken, maar de vloer kan ook in een visgraatmotief gelegd worden. De mogelijkheden zijn hierbij divers. Om u op ideeën te brengen zijn de verschillende vloerstijlen reeds tentoongesteld in de showroom van uw ervaren expert in Veghel. Zoekt u naar houten vloeren in Nijmegen of omgeving? dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Tijdens uw bezoek kunt u met de medewerkers precies overleggen wat uw eigen ideeën zijn en wat hierin haalbaar is. Jarenlange ervaring maakt het mogelijk om een gunstig aanbod te doen, zodat u nog langere tijd plezier van uw nieuwe vloer zult hebben.

Stel uw vragen aan de specialisten

Bij een bezoek aan de showroom in Veghel kunt u al uw vragen stellen aan deskundige medewerkers. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en weten wat het aanbod is aan houten vloeren, zodat u het juiste advies ontvangt voor uw woning in Limburg of elders. Uw droomvloer zit ongetwijfeld tussen de ruime mogelijkheden en indien gewenst kunt u de vloer naar eigen voorkeur laten afstemmen. Wenst u ongebruikelijke afmetingen of heeft u een ander soort kleur in gedachten? Alles kan in de werkplaats op maat worden gemaakt of gespoten.