INSIG
Image default
Dienstverlening

Laat uw nek kraken in Ede, Bennekom of omgeving

Heeft u last van uw nek? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk in te grijpen. U kunt onder meer kiezen voor het laten kraken van uw nek. Deze behandeling is zeer doeltreffend en effectief en wordt uiteraard altijd uitgevoerd conform de daarvoor geldende richtlijnen. Door op tijd de hulp in te roepen van de specialist op het gebied van chiropractie kunt u verergering van uw klachten of verdere uitstraling van de pijn voorkomen. Vanzelfsprekend is uw plaatselijke chiropractor uit Bennekom uitstekend opgeleid en beschikt hij over vele jaren ervaring in het vak.

 

Hoe ontstaat nekpijn en hoe kan het worden verholpen?

Nekklachten kunnen op allerlei manieren ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een ongecontroleerde beweging of verkramping van de spieren, waardoor de nek ineens zeer gevoelig wordt. Ook een slechte houding bij het slapen of een ongeluk kan zorgen voor nekpijn. Bij een pijnlijke nek denken we vaak aan ouderen, maar ook baby’s, kinderen en wat jongere volwassenen kunnen allerlei lichamelijke klachten krijgen. Denk dus niet te snel dat de pijn wel uit zichzelf overgaat zonder er iets aan te doen. Uw lokale chiropractor staat voor u klaar en zal eerst onderzoeken waar uw klachten precies vandaan komen. Hierna kan hij doelgericht aan het werk gaan om de pijn weg te nemen. Een veelgebruikte methode hiervoor is de nek kraken. Dit wil zeggen dat de behandelaar middels een korte stretch de spieren weer op de juiste positie terugbrengt. Het merendeel van de nekklachten zal hierdoor als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 

Afspraak maken voor uw nek kraken

Wilt u ook uw nek laten kraken of erachter komen welke behandeling het beste is voor het verhelpen van uw klachten? Neem dan direct contact op met uw deskundige chiropractor uit Bennekom (gemeente Ede). Vanuit zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij u van uw klachten af kan helpen. Naast het doeltreffend behandelen van acute en chronische nekpijn is hij ook gespecialiseerd in het verhelpen en aanpakken van onder meer rugpijn, schouderklachten, hernia’s, hielspoor en whiplashes.