INSIG
Image default
Woningen

Keuken in elkaar zetten of renoveren met IKEA?

Wist je dat het mogelijk is om losse keukenkastjes van IKEA te verwerken in een keuken met een uniek design? De keuken is custommade en uniek, zelfs als je ervoor kiest je keuken te renoveren met materialen van IKEA. Bij Ostoya Furniture zijn de mogelijkheden gelukkig zo goed als onbeperkt. Je kunt hier namelijk een nieuwe keuken samen laten stellen op basis van bestaande materialen. Je kunt een bestaande keuken renoveren met materialen van IKEA, zoals losse keukenkastjes. Het is mogelijk om unieke keukenfrontjes te laten maken. Zelf het allermooiste keukenontwerp samenstellen wordt een fluitje van je cent. Je voorziet je keuken van een unieke eigen glans. Wil je een keuken renoveren die bij IKEA is gekocht? Een fluitje van een cent: je doet het bij deze expert. Maak nu zelf een samenstelling van deuren, lades, kleuren en materialen. Je doet het allemaal in samenwerking met een aangewezen ontwerper. Deze unieke vorm van dienstverlening geeft losse keukenkastjes van IKEA een tweede leven.

Een nieuwe look in je droomkeuken

Heb je al langer een beeld van je droomkeuken in je hoofd, maar is het je nooit gelukt dit ontwerp te realiseren? Zit je met je handen in het haar? Ostoya Furniture brengt een einde aan de malaise. Je kunt hier terecht voor het implementeren van losse keukenkastjes van IKEA, maar ook om je keuken te renoveren met materiaal van IKEA. Weet je al welke materialen je precies gebruiken wil? Welke kleur je ook kiest, de keukenontwerper realiseert het plaatje voor je.

Ga voor een betaalbaar alternatief

De bovenstaande expert biedt betaalbare, originele keukens aan. Je kunt bij IKEA zelf een keuken samenstellen. Losse keukenkastjes van IKEA kun je verwerken in je ontwerp. De materialen die je zelf hebt uitgekozen, worden bij je thuis afgeleverd. Deze kunnen maar op één manier gemonteerd worden. Dit wordt gedaan om de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden. Het is heel goed mogelijk om betaalbaar een keuken te renoveren met materiaal van IKEA.