INSIG
Image default
Woning en Tuin

Kies voor Belgisch hardsteen voor een vloer of aanrechtblad bij u thuis

Hardsteen uit groeves in de Ardennen komt in vele vormen en stijlen. Hierdoor bewerkt Steenhouwerij Breti uit Bladel Belgisch hardsteen onder andere tot een vloer of aanrechtblad voor uw woning in de omgeving van Eindhoven. Zo krijgt bijvoorbeeld uw keuken een luxueuzere én exclusievere uitstraling. Kies voor extra grote tegels voor de vloer, zodat de kamer veel groter oogt dan deze daadwerkelijk is. Deze steensoort, ook wel blauwsteen of arduin genoemd, ontstaat door miljoenen jaren oude dieren- en plantenresten die naar de aardbodem zijn gezakt. Dit resulteert in fossielen die u ziet in uw Belgisch hardsteen vloer.

Geniet van een vloer of aanrechtblad met een lange levensduur

Deze natuursteen gaat vele jaren mee, waardoor u heel lang plezier heeft van uw product van blauwsteen. Denkt u aan Belgisch hardsteen als vloer in de badkamer of woonkamer. Ook komt de steen goed tot zijn recht in uw tuin. De tegels zijn regenbestendig en kunnen daarom tegen alle weersomstandigheden. De steenhouwers uit Bladel maken voor uw vijver in de tuin tevens met alle genoegen een mooie vijverrand van arduin. Of wat dacht u van een prachtig tafelblad, die door zijn natuurlijke uitstraling goed past op uw terras of in uw tuin in de buurt van Eindhoven. En natuurlijk is een aanrechtblad van hardsteen een heel goede optie. Arduin is relatief slijtvast, waardoor dit een prettig soort materiaal is voor in de keuken.

Ga voor de vele mogelijkheden van hardsteen

Neem contact op met Steenhouwerij Breti en bespreek de verschillende mogelijkheden waar u van profiteert als u kiest voor bijvoorbeeld een vloer of aanrechtblad van Belgisch hardsteen. De steenhouwers denken graag met u mee over de wensen die u heeft. Middels hun jarenlange ervaring zet u dit bedrijf met een gerust hart in voor het maken van een mooie vloer. Neem de stap en ga voor een echt, luxueus interieur.

Gerelateerde artikelen

Goede schilder in Enschede nodig?

Wandmeubel nodig? Kies voor meubels op maat nabij Utrecht

De zoektocht naar een opslagruimte