INSIG
Woning en Tuin

Houten gevelbekleding die vorm- en dimensiestabiel is

Houten gevelbekleding zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Op die manier zal uw pand nog beter bij de omgeving passen, zeker wanneer deze natuurrijk is. Daarnaast is hout een duurzame vorm van gevelbekleding. Het is immers een natuurproduct. Daar kleven echter ook weer nadelen aan. Zo is hout niet altijd even vormvast en dimensiestabiel. Gelukkig is er een manier waarop u wel van de voordelen van houten gevelbekleding profiteert, maar geen last heeft van de nadelen. Dit doet u namelijk simpelweg door voor de houten gevelbekleding van Platowood te kiezen.

Geplatoniseerd hout dat duurzaam geproduceerd wordt

Het hout van Platowood wordt geplatoniseerd. Hierdoor is het niet alleen sterker, maar ook dimensiestabiel. Daarnaast is het hout van deze specialist ontzettend duurzaam. Tijdens de productie komt bijvoorbeeld heel weinig CO2 vrij. De uitstoot is zelfs zo gering, dat het hout meer CO2 opneemt na het plaatsen dan dat er tijdens de productie wordt uitgestoten. Hierdoor geniet u van prachtige gevelbekleding en doet u meteen iets goeds voor het milieu. Dat is pas gemakkelijk een steentje bijdragen aan een groenere toekomst!

Een ruim aanbod aan hout van uitstekende kwaliteit

De houten gevelbekleding van Platowood heeft meer voordelen. Zo is het onderhoudsarm, waardoor u weinig moeite hoeft te doen om het mooi te houden. Eén keer per jaar het hout een poetsbeurt geven is voldoende. Daarnaast is het hout van uitstekende kwaliteit. Hierdoor gaat het jarenlang mee en haalt u het meeste uit uw investering. Ook heeft u bij deze expert de keuze uit een ruim aanbod met vele verschillende houtsoorten in diverse afmetingen. Hierdoor is er altijd wel houten gevelbekleding te vinden die aan al uw wensen voldoet.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de houten gevelbekleding van Platowood? Of wilt u het hout meteen bestellen om aan de slag te gaan met het upgraden van uw pand? Neem in beide gevallen contact op met het bedrijf. De vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

https://www.platowood.nl/