INSIG
Woning en Tuin

Deze tuinman uit Limburg zorgt voor het onderhoud van uw bedrijfstuin

De tuin van uw bedrijf in Limburg: het visitekaartje van uw onderneming. De tuin die u met veel zorg heeft laten ontwerpen en aanleggen sluit in perfecte harmonie aan op de boodschap die uw bedrijf uitdraagt. Maar dit visitekaartje heeft enig onderhoud nodig. Want u wilt natuurlijk dat uw zakelijke tuin er net zo mooi uit blijft zien als net na de aanleg ervan. Maar om al dit onderhoud zelf te doen? Dat is natuurlijk niet mogelijk! Dus u bent op zoek naar een tuinman uit Limburg die geschikt is voor dit werk. Dan belt u een hovenier van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint-Odiliënberg, nabij Linne.

Volledig pakket aan onderhoudsdisciplines

Hovenier vlak bij Linne Jack Hannen Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van bedrijfstuinen. Al het groen dat zich in uw zakelijke tuin bevindt groeit als kool, ontzettend mooi natuurlijk maar dit kan wel zorgen voor een verandering van de uitstraling van de tuin. Als u contact opneemt met deze hovenier nabij Linne zullen zij uw tuin analyseren waarna er een plan van aanpak wordt gemaakt voor het onderhoud ervan. Zij bieden een volledig pakket aan, bestaande uit verschillende onderhoudsdisciplines. Wanneer u een onderhoudscontract met Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint-Odiliënberg afsluit, bent u ervan verzekerd dat uw zakelijke tuin er tijdens elk seizoen prachtig bij ligt.

Ook in de winter zijn de onderhoudsdiensten beschikbaar

Tuinman uit Limburg Jack Hannen Hoveniersbedrijf gaat zelfs nog een stapje verder in het onderhoud van uw terrein. Want ook in de barre wintertijden die soms in Limburg voorkomen, kunt u bij deze tuinman terecht. Zij zijn experts in het sneeuw- en ijsvrij houden van uw terrein, omdat het voor u ook tijdens de koude winterdagen belangrijk is dat uw klanten en werknemers op een veilige manier uw bedrijf kunnen bereiken. Oftewel, voor het onderhoud en het behoud van het visitekaartje van uw bedrijf bent u bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf aan het juiste adres.