INSIG
Dienstverlening

Een professionele letselschade advocaat in Amsterdam

Het vinden van een geschikte letselschade advocaat in Amsterdam is een van de belangrijkste dingen die op uw to do list moeten staan zodra u een claim wilt doen. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en met de vele inwoners en vele mensen die deelnemen in het verkeer, kan een ongeluk zomaar gebeuren. Trias Legal staat daarom voor je klaar. Het team van professionele letselschade advocaten van Amsterdam helpt u graag door het proces heen. Het kantoor spreekt, naast Nederlands, negen verschillende talen zodat ze iedere cliënt kunnen helpen.

Is het verstandig om een specifieke letselschade advocaat in te huren?

Veel advocaten en advocatenkantoren houden zich bezig met verschillende rechtsgebieden. Als u vergoeding zoekt voor het letsel dat u heeft opgelopen, heeft u een advocaat nodig uit Amsterdam die gespecialiseerd is in letselschade. U wilt uw tijd en geld niet verspillen door een advocaat in te huren die dat niet doet. Het maakt niet uit of het vrienden, familie of zelfs advocaten zijn die u in het verleden geholpen hebben. Als het letselschaderecht niet hun focus is, vraag dan om een verwijzing naar een advocaat die zich uitsluitend op dit rechtsgebied richt.

Het belang van een professional inhuren

Een advocaat die een algemene advocaat is, maar zich vooral bezighoudt met echtscheidingsrecht, nam een auto-ongeluk aan. Deze advocaat heeft deze zaak een tijdje behandeld, maar zijn onderhandelingen met het expertisebureau kwamen in een onenigheid. Zijn cliënt eindigde met een schikking van €50.000,-, maar hij eiste €65.000,-. De advocaat realiseerde zich dat hij niet veel vooruitgang boekte en verwees de zaak naar een gespecialiseerde letselschade advocaat in Amsterdam. De nieuwe advocaat zag dat de 65 duizend veel te weinig was en eiste meer. Uiteindelijk kreeg de cliënt €150.000,- aan vergoeding, wat nooit mogelijk was geweest bij de eerste advocaat. Het belang van een professionele advocaat is dus groot.