INSIG
Image default
Woningen

Een huis laten bouwen in Utrecht: dit is dé aannemer voor u

Wie wil er nu geen huis laten bouwen in Utrecht en omgeving? Veel mensen denken dat dit te duur is, of dat er veel te veel tijd overheen gaat voordat de woning staat. Maar als u uw woning laat ontwerpen en bouwen door Hako Bouw, dan wordt u vast blij verrast. Zij ontwerpen woningen in allerlei stijlen, van hoge kwaliteit en volledig ingericht naar uw wensen. Tegelijkertijd betaalt u daar een scherpe prijs voor, omdat er al een aantal basisontwerpen zijn om uit te kiezen. Of u nu een moderne woning of een herenhuis wilt laten bouwen in Utrecht; deze aannemer is uw eerste halte.

Verscheidene ontwerpen en u berekent zelf de prijs

Bij deze aannemer heeft u de keuze uit een aantal ontwerpen, zoals een moderne villa, een landelijke woning, een notariswoning, een jaren ’30-woning of een herenhuis. Vervolgens berekent u de prijs voor uw nieuwe woning online. U kiest daar het type huis dat u wilt laten bouwen in Utrecht uit en geeft vervolgens informatie door, zoals de afmetingen, het toevoegen van een garage, de indeling, het laten plaatsen van een erger of het heiwerk. U kunt ook kiezen tussen casco of afbouw. Uiteindelijk krijgt u dan een volledig plaatje van hoe uw nieuwe woning eruit komt te zien en bestelt u deze direct.

Ook andere werkzaamheden

U hoeft uiteraard niet voor deze wijze te kiezen. Hako Bouw heeft ook ervaring met allerlei projecten in andere disciplines van de bouw, zoals verbouwen, renoveren en onderhoud. Als u besluit uw huis te laten bouwen door deze aannemers in Utrecht, dan profiteert u van meer dan 40 jaar ervaring in allerlei projecten. Ze zijn betrouwbaar, leveren kwaliteit, maken heldere afspraken en werken snel. U laat in een snelle tijd een schitterende woning bouwen voor scherpe prijzen. En omdat u daar zelf van tevoren invulling aan geeft, gaat u ook nooit over uw budget.