INSIG
Image default
Woningen

De mooiste karpetten voor op kantoor

Tegenwoordig worden karpetten niet meer alleen in woningen gebruikt, maar ook in steeds meer kantoorpanden zie je de vloerkleden terug. Dat is niet gek, want een vloerkleed zorgt voor een gezellige, sfeervolle en warme uitstraling. Op deze manier kun je als werkgever een fijne werkomgeving creëren voor je werknemers, maar ook wanneer je regelmatig klanten over de vloer hebt, is een vloerkleed een goede optie. Door een bepaalde stijl vloerkleed te kiezen, bepaal je zelf wat je wilt uitstralen binnen jouw bedrijf. Waar vind je nu geschikte vloerkleden die perfect passen binnen jouw kantoor? Bij Kaatz natuurlijk! Ben je benieuwd welke karpetten zij allemaal aanbieden? Lees dan zeker verder!

Een speciale collectie met vloerkleden voor kantoor

Bij Kaatz hebben ze een speciale collectie met vloerkleden voor kantoor. Veel kantoren en werkruimtes hebben tegenwoordig harde vloeren. Dit ziet er mooi en strak uit, maar kan wel voor akoestische problemen zorgen. Door een groot kleed neer te leggen, kun je deze akoestische problemen tegengaan. Daarnaast, en zeker niet onbelangrijk, creëer je een huiselijke en gezellige sfeer. Naast dat je een groot kleed midden in de ruimte kunt neerleggen, bieden ze bij Kaatz ook kleden speciaal voor onder het bureau of bijvoorbeeld onder de vergadertafel aan. Wil je inspiratie opdoen, heb je vragen of wil je advies? Laat het weten aan de specialisten van dit bedrijf. Ze zijn ervaren met maatwerk en denken graag met je mee.

Kies een vloerkleed in de gewenste stijl en kleur

Wil je jouw kantoor ook een gezelligere sfeer geven of de akoestiek in de ruimte verbeteren? Kies dan voor een van de karpetten van Kaatz. In hun collectie ‘Ideaal voor kantoor’ heb je ruime keuze uit verschillende kleuren, maten en patronen. Het is natuurlijk ook belangrijk dat het kleed past bij de rest van het interieur. Ben je op zoek naar een specifiek design wat je niet tussen het assortiment kunt terugvinden? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf en bespreek jouw wensen. Je vindt de contactgegevens en de ruime collectie terug op hun website.

https://www.kaatz.nl/