INSIG
Image default
Beauty en verzorging

Bilvergroting

Bilvergroting komt steeds meer voor

Een bilvergroting komt steeds vaker voor. Zowel bij jonge vrouwens als bij vrouwen op leeftijd en zelf bij mannen. Er zijn vele verschillende redenen voor te bedenken. Bijvoorbeeld, omdat het mooi is. Echter, de laatste jaren is uit verschillende onderzoeken gebleken dat dit zeker niet altijd de enige redenen zijn. In de praktijk is er dus al lang geen sprake meer van een taboe, Vrouwen en mannen die gedurende een langere tijd daadwerkelijk heel onzeker zijn over hun lichaam laten een borstvergroting doen. Dat zou natuurlijk helemaal geen probleem moeten zijn. Het is namelijk belangrijk dat iedereen goed in zijn vel zit.

 

Bilvergroting wegens schoonheid redenen

Een bilvergroting wordt ook vaak gedaan omdat mensen het gewoonweg fijn vinden. Vrouwen rondingen zijn natuurlijk voor mannen en zowel vrouwen een belangrijk ding. Niet voor iedereen, maar het is goed te begrijpen dat mensen dit willen. Niet alleen vrouwen voeren laten dit doen, ook mannen vinden het soms een goed idee. Het hangt dus helemaal niet af van het gender. Als je het mooi vindt, moet je het gewoon laten doen. Informeer jezelf en hak de knoop door, je zult er veel plezier van hebben. Er zijn heel veel opties mogelijk dus voor iedereen zit er wat passends bij.

 

Herstel van bilvergroting

Het herstel is voor veel mensen een groot vraagteken. Sommigen stellen zich voor dat ze maandenlang niet zullen kunnen zitten of liggen. Uit ervaring blijkt dat het herstel meestal aardig soepel verloopt. Natuurlijk heeft de ene persoon er wat langer last van dan de ander, maar binnen een aantal weken ben je al een heel eind op weg. Daarnaast helen de eventuele littekens ook heel snel en zul je daar later nauwelijks nog iets van zien. Het herstel is dus helemaal niet zo ingrijpend, je herstelt je snel! Maak je niet te ongerust om het herstel, het resultaat is uiteindelijk waar het om draait.

 

https://www.drgrabietz.com/behandelingen/bilvergroting-met-protheses