INSIG
Image default
Woning en Tuin

Altijd een perfecte tuin dankzij deze hovenier in de omgeving van Bergen op Zoom

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin komt heel veel kijken. Er moet een ontwerp worden gemaakt, de huidige tuin moet worden ontruimd, er moet worden bestraat, geplant, bebouwd en u moet in sommige gevallen een vergunning aanvragen. Misschien denkt u dat u voor al deze werkzaamheden een aparte specialist nodig heeft en dat maakt het plannen erg ingewikkeld, duur en stressvol. Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, want W&M tuincomfort is een hovenier uit Lepelstraat, in de omgeving van Bergen op Zoom, die u met al deze taken kan helpen. Van ontwerp tot onderhoud staan ze voor u klaar en u heeft aan één contactpersoon genoeg. Alles wordt ondergebracht in één contract en u ontvangt slechts één duidelijke rekening. Gemakkelijker kan het niet.

Van ontwerp tot realisatie

Deze hovenier uit Lepelstraat is in de omgeving van Bergen op Zoom een veel geziene gast in de tuinen van woningen, instellingen, bedrijven en openbare gebieden. Ze hebben voldoende kennis en ervaring opgedaan om u volledig te kunnen ontzorgen. Allereerst krijgt u een op maat gemaakt ontwerp waarin de juiste planten en de meest ideale indeling wordt voorgesteld. Daarna zal de hovenier alles op zich nemen tot het ontwerp is gerealiseerd. Ook het plaatsen van tuinhuisjes, speeltoestellen en vijvers valt hier onder, zowel als het aanvragen van een subsidie bij de gemeente, indien nodig. Heeft u ondertussen vragen, suggesties of zorgen, dan belt u met uw vaste contactpersoon en wordt alles in één gesprek opgehelderd.

Ga voor kwalitatief onderhoud

Iedere tuin heeft baat bij onderhoud en ook dat kan W&M Tuincomfort, een hovenier nabij Bergen op Zoom, u uit handen nemen. Ze komen periodiek langs voor het maaien van uw gazon, voor het snoeien en onderhouden van bomen en planten, voor het wieden van uw onkruid en voor het verwijderen van bladeren. Ze maken uw tuin klaar voor het komende seizoen en zorgen ervoor dat deze altijd in perfecte staat verkeert.

https://tuincomfort.com/