INSIG
Image default
Meubels

Alles over de mooiste meubelmerken van Plaisier

Als je nieuwe meubels gaat kopen dan is dit altijd hartstikke spannend. Want nieuwe meubels zijn niet goedkoop. Het is voor de gemiddelde mens dan ook een aanslag op de portemonnee om nieuwe meubels aan te schaffen. Dan wil je ook dat de aankoop die je doet een aankoop is die je tevreden en blij maakt. En dat je er nog jaren van kunt genieten. Dat is belangrijk. Gelukkig kun je voor mooie meubelen terecht bij Plaisier. Zij bieden een groot assortiment aan meubelmerken. Hier in deze blog lees je alles over de mooiste meubelmerken van Plaisier.

De kwaliteit van Plaisier interieur

Wie Plaisier interieur zegt die zegt kwaliteit en betaalbaar. Deze twee kernwoorden typeren Plaisier interieur. Plaisier vindt het belangrijk dat mensen er zeker van kunnen zijn dat de meubelen kwaliteit en klasse uitstralen, dat ze meegaan in de nieuwste trends maar ook een eerlijke prijs vertegenwoordigen.

Alle merken van Plaisier zijn hierop geselecteerd. Alleen het beste van het beste wordt bij Plaisier verkocht. En dat is ook heel belangrijk want zo weet je zeker dat je je geld niet in de sloot gooit maar op een goede manier investeert.

De geschiedenis van het bedrijf Plaisier

Het bedrijf Plaisier loopt al heel wat jaren mee in de wereld van het interieur. Het van oorsprong familiebedrijf begon officieel in 1898. Opgericht door Arie Jan Plaisier die met zijn handelsgeest en passie het bedrijf Plaisier vorm wist te geven. En sinds 1898 heeft het bedrijf zich altijd staande weten te houden in de harde wereld van interieurhandel.

Want met de opkomst van grote meubelbedrijven zoals Ikea of Leen Bakker kiezen mensen vaker voor deze winkels wegens de prijs. Die lijkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Maar wat mensen vergeten is dat goede kwaliteitsmeubelen geld kosten maar ook jaren mee moeten kunnen gaan. Daar mag je dus best in investeren en dan wil je ook verzekerd zijn.

Door inmiddels een ruime eeuw aan ervaring weet je dus dat Plaisier interieur alleen de allerbeste kwaliteit meubels levert voor een betaalbare prijs. Door de jaren heen heeft Plaisier Interieur zich bewezen op de markten daardoor kun je ervan op aan dat je de allerbeste service mag verwachten.

Van A tot Z

Het mooie van Plaisier is ook dat het bedrijf niet alleen meubels levert maar zelfs vloeren, verlichting en overige accessoires. Je kunt dus voor je gehele woning terecht bij Plaisier interieurs. Dat is natuurlijk wel fijn als je een hele woning wilt aanpakken want dan weet je zeker dat de stijlen ook goed bij elkaar passen.

Dit laatste is belangrijk om niet een ratjetoe aan stijlen in jouw woning te krijgen. Daarnaast werken er allemaal deskundige professionele vakmensen bij Plaisier Interieurs die jou van een goed advies kunnen voorzien voor bij de aanschaf van jouw meubelen.

En advies op maat ontvangen is altijd handig als je op het punt staat om heel veel geld uit te gaan geven aan een nieuw interieur. Service en maatwerk, dat vind je bij de grote meubelgiganten niet. Daar ben je slechts een nummer en bij Plaisier interieur is dat niet zo, daar is de klant koning.

 

https://www.plaisierinterieur.nl/