Zelf een cadeaukaart maken? Dat doet u op deze manier

Insig

Ervoor zorgen dan anderen een origineel presentje kunnen geven? Kies er dan voor om zelf een cadeaukaart te maken. Dan kiezen anderen altijd voor een cadeau dat de ander leuk vindt. Op die manier wordt de richting van de verrassing bepaald, terwijl de persoon in kwestie exact dat kiest wat hij of zij leuk vindt. Zo weet de gever van de cadeaukaart precies dat de ontvanger het cadeau krijgt waar hij of zij op zit te wachten. Klinkt goed toch? Waarom doet u dat dan niet met uw bedrijf? Bij GivaCard kunt u een cadeaukaart maken voor uw eigen bedrijf. Zo zorgt u ervoor dat mensen zelf kunnen kiezen wat hun cadeau is, maar bent u er zeker van dat het presentje bij u wordt aangeschaft.

De voordelen wanneer u zelf een cadeaukaart laat maken

Als u een cadeaukaart voor uw eigen onderneming laat maken, krijgt u daar verschillende voordelen voor terug. Allereerst komt het professioneel over dat u een eigen cadeaukaart heeft. De grote en betrouwbare bedrijven hebben er een, en u dus binnenkort ook. Naast het betrouwbare karakter dat u creëert, zijn er meerdere voordelen waarom u zelf een cadeaukaart laat maken:

  • Het is mooi presenteerbaar op de werkvloer. Zet de kaarten bij de kassa en ga voor een professionele uitstraling.
  • Het verhoogt de winst en de omzet. Ook wanneer mensen niet precies weten wat ze voor iemand moeten kopen, verkoopt een cadeaukaart zichzelf. De ontvanger bepaalt tenslotte wat hij of zij ervan koopt. Handig voor de gever, ideaal voor u en handig voor de ontvanger.
  • Verzilverbaar in de webshop. Wanneer er een fysieke cadeaukaart gekocht wordt, is deze ook online in te leveren.

Ook een cadeaukaart maken? Neem dan contact op

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u nu een cadeaukaart laten maken? Dat is een verstandig idee! U zorgt voor een extra service en meer mogelijkheden. Daarnaast is de kans groot dat u extra inkomsten binnenkrijgt, zonder daar veel meer voor te doen. Laar daarom een cadeaukaart maken! Neem contact op met de specialisten en wees zeker van een resultaat naar keuze. Kies om een cadeaukaart te maken waar het logo van uw zaak bedrukt is op de pas en ga voor herkenbaarheid en uitstraling!