Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: prachtige nationale parken

Tijdens een Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie kunt u prachtige bezienswaardigheden bezoeken. Of het nu gaat om de unieke nationale parken met zijn prachtige fauna en flora. Zambia en Zimbabwe bieden voornamelijk verschillende nationale parken die bezocht kunnen worden, en kunt u ook genieten van de Victoria Falls. Het behoort tot één van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld en is het grootste blad van vallend water op aarde – een fascinerend en betoverend spektakel. Houdt u meer van de historie van Afrika, dan wordt er Zimbabwe aangeraden. Dit land heeft meer historische bezichtigen dan Zambia, maar over het algemeen bieden beide landen ongeveer hetzelfde aan.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: safari trip

Heeft u zin in een safaritrip? Dan is Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie de juiste reis. Er zijn genoeg bezienswaardigheden waarbij er volop genoten kan worden van de natuur in Afrika. Allereerst moet er gekeken worden waar uw behoefte ligt van de trip, is dat meer cultuur en historie? Dan is Zimbabwe een interessante bestemming. Liggen de behoeftes meer bij nationale parken, dan wordt er Zambia aangeraden. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het te combineren, deze landen liggen namelijk naast elkaar. Al met al deze vakantiebestemmingen kunnen niet ontbreken bij uw bucketlist.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: gezinsvakantie met reisgids

Wat is er leuker dan genieten met het hele gezin? Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie zijn uitstekend geschikt is om samen met het gezin door te brengen. Het is doorgaans niet gebruikelijk om te reizen met een gids, mits u met grotere groep reist. Tijdens de vakantie wordt u begeleidt door gekwalificeerde en passievolle rangers. Interesse om een met een huurauto te reizen? Dan is Zimbabwe een meer geschikte bestemming dan Zambia, dat heeft te maken met de wegens in Zimbabwe over het algemeen veel beter zijn dan in Zambia.

http://www.oryxtravel.nl/