Het vergunninghoudende bouwbedrijf werd opgericht in 2005. Na meer dan 10 jaar werk is ons bedrijf aanzienlijk gegroeid. Van een gespecialiseerde onderneming kwamen we tot een krachtige structuur met voldoende productie en technisch potentieel om bouwwerkzaamheden van verschillende complexiteit op het grondgebied uit te voeren. We bouwen residentiële gebouwen, villa’s en commercieel vastgoed, we voeren renovaties uit van vervallen gebouwen en sociale voorzieningen en we voeren reparaties uit.

Diensten Hulp bij het verkrijgen van een hypotheeklening voor maximaal 10 jaar; Juridische ondersteuning van transacties in aanwezigheid van een advocaat of notaris; Transfer van de luchthaven naar de bestemming en terugbegeleiding; Een overzichtsrondleiding langs de objecten die de koper leuk vond, kennismaking met de nabijgelegen infrastructuur; Accountants- en vertalersdiensten; Gedetailleerd advies over de volgende kwesties: (investeren in onroerend goed; implementatie van zakelijke ideeën; verkrijgen van een vergunning voor bouwwerkzaamheden; taxatie van onroerend goed);Inrichting van het interieur in de appartementen volgens een individueel ontwikkeld ontwerpproject; Het zoeken naar huurders en het sluiten van een overeenkomst voor het tijdelijk gebruik van onroerend goed; Huishoudelijke problemen oplossen, waaronder interactie met nutsbedrijven, rekeningen betalen en gebouwen van elke complexiteit schoonmaken; Registratie van alle soorten verzekeringen.

Wij bieden potentiële kopers een comfortabele zoek- en etalage van woningen en rekenen geen commissie voor de aankoop.

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/

Insig

Een huis zoeken is vaak moeilijk werk om aan te beginnen. Door een specialist in te schakelen gaat u meteen een stuk gerichter zoeken naar mogelijke woningen. Bij Witjes Makelaars kunt u een makelaar inschakelen die samen met u de regio Elst doorspit. U geeft op voorhand uw wensen door en op basis van deze informatie kan de makelaar gaan zoeken naar wat er op de markt beschikbaar is. Dit gaat een stuk sneller dan u die zelf door zoekertjes en advertenties moet zoeken en telkens de vraag moet stellen of iets een gangbare optie is. Vertrouw daarom op de diensten van dit voortreffelijke kantoor en maak het zoeken naar een nieuwe woning een stuk gemakkelijker.

Het gewenste pand een stuk sneller binnen handbereik

Of u nu een huis gaat verkopen of op zoek bent naar een nieuwe woning; voor beide zaken kunt u uitstekend terecht bij Witjes Makelaars. Samen met de makelaar zoekt u naar de beste mogelijkheden in Elst of stelt u uw eigen pand op een mooie manier beschikbaar voor geïnteresseerden. Door de kennis die de makelaar beschikt over dit dorp en de gehele omgeving, zult u merken dat in welk proces u ook zit, het aanzienlijk beter zal verlopen. Zij regelen bezichtigingen en onderhandelen samen met u over de verkoopprijzen. Bij het verkopen van uw woning profiteert u tevens van een uitgebreide service. Zo bent u er zeker van dat u het grootste voordeel uit uw situatie haalt.

Neem contact op met deze specialisten

Gaat u uw woning verkopen? Of wilt u graag wat hulp bij het zoeken naar uw toekomstige huis of appartement? Schakel in beide gevallen de specialisten van Witjes Makelaars in en profiteer van een ervaren en deskundige makelaar in Elst en omgeving. Op die manier zet u de eerste stap richting een droomwoning of de verkoop van uw pand.

https://www.witjesmakelaars.nl/

Insig

Ondanks dat de huizenprijzen snel stijgen, lopen huishoudens nog steeds het risico met een restschuld te eindigen wanneer ze hun woning verkopen. Wanneer u voorlopig niet van plan bent om te gaan verhuizen, speelt de restschuld eigenlijk nog geen rol van betekenis. Toch kunnen er uiteraard altijd onverwachte dingen gebeuren waardoor u ineens gedwongen wordt uw woning te verkopen, bijvoorbeeld wanneer u uw baan kwijtraakt of gaat scheiden. Verhuizen met een restschuld wordt dan ineens realiteit en dat zou voor flink wat problemen kunnen zorgen. Gelukkig kunt u nu al actie ondernemen om restschuld te voorkomen. Vraag hypotheekadvies Tilburg aan.

Extra aflossen

Er zijn een aantal manieren om restschuld te voorkomen. Dat leggen ze uit bij hypotheekadvies Tilburg .U kunt bijvoorbeeld nu al starten met extra aflossen op uw hypotheek. In uw hypotheekvoorwaarden kunt u precies teruglezen hoeveel u per jaar boetevrij mag aflossen. Hiervoor kunt u spaargeld gebruiken, een extraatje dat u gekregen heeft of een schenking bijvoorbeeld. Bovendien worden door af te lossen uw maandlasten lager.

Hypotheekvorm omzetten

Of misschien kunt u een aflossingsvrije hypotheek om laten zetten in een hypotheek waarop u wel maandelijks aflost? Vraag dat na bij de hypotheekadvies Tilburg. Een aflossingsvrije hypotheek heeft namelijk als risico dat u aan het einde van de looptijd van de lening in één keer het hele aflossingsvrije hypotheekbedrag moet aflossen. Daarvoor moet u op dat moment voldoende geld beschikbaar hebben, bovenop uw eventuele restschuld.

Restschuld meefinancieren

Wilt u nu al verhuizen waardoor u nu al met een restschuld te maken krijgt? U kunt de restschuld ook meefinancieren met een nieuwe hypotheek. Ook daar kan de hypotheekadvies Tilburg in meedenken. Bedenk u daarom goed of u de extra maandlasten voor het meefinancieren van de restschuld ook in de toekomst kunt blijven dragen. Heeft u een hypotheek met NHG? Dan komt u in bepaalde gevallen in aanmerking voor het kwijtschelden van uw restschuld.