Wees problemen voor en laat uw plafond en spouwmuur isoleren

Wist u dat u veel problemen kunt besparen als u ervoor kiest om uw plafond en spouwmuur te laten isoleren? De specialist kan u daar op een voordelige en eenvoudige manier mee helpen. Normaal komt er bij plafond- en spouwmuurisolatie behoorlijk wat kijken. Dankzij de innovatieve producten van Easycell is deze ellende voortaan verleden tijd. U hoeft namelijk alleen maar een klein gaatje in het te isoleren plafond of de te isoleren spouwmuur te boren. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal aangebracht door middel van een speciale inblaasmachine. Zo bespaart u naast een hoop tijd en moeite, ook aanzienlijk op de kosten.

Plafond isoleren tegen verlies van warmte of koelte

Het is erg simpel is om uw plafond te laten isoleren. Vooral wanneer u een plat dak heeft, is dat van groot belang. Deze daken verliezen in de winter namelijk snel warmte. Dat terwijl het platte dak er in de zomer voor zorgt, dat de warmte snel de woning binnendringt en het dus lastig is om uw huis koel te houden. De producten van Easycell zijn een echte uitkomst voor iedereen die een woning met plat dak heeft. Dankzij deze producten kunt u uw plafond namelijk heel eenvoudig en efficiënt isoleren tegen verlies van warmte of koelte. Ook biedt dit bedrijf producten voor het isoleren van een spouwmuur. Zo heeft uw woning voortaan altijd een aangename temperatuur dankzij plafond- en spouwmuurisolatie.

Verschillende producten voor effectieve spouwmuurisolatie

Wilt u een spouwmuur in uw huis laten isoleren? De specialist is u graag van dienst. Heeft u al eens gehoord van het bedrijf Easycell? Zij bieden verschillende producten voor het isoleren van een plafond, maar ook voor spouwmuurisolatie. Voor het isoleren van een spouwmuur kunt u gebruik maken van EasyPearls of Climaglass. Elke parel van de EasyPearls bestaat uit zo’n 3000 met gas gevulde cellen die zorgen voor de isolatie van uw spouwmuur. Het product Climaglass is geschikt voor zowel thermische- als akoestische spouwmuurisolatie. Dit product wordt droog ingeblazen met een inblaasmachine en neemt absorbeert warmte en kou, maar ook geluid. Welk product is voor u het meest geschikt? De specialisten van Easycell adviseren u er graag over!