Voor een mooie haagbeuk gaat u langs bij deze specialist

Insig

Bent u op zoek naar een mooie haagbeuk om meer privacy te creëren of voor meer groen in de tuin van uw klant? Bij Roelands Boomkwekerijen in Zundert kunt u terecht voor een mooie haagbeuk, ook wel Carpinus Betulus genoemd. Deze specialist heeft een uitgebreid assortiment bos- en haagplatsoen opgebouwd. Iedere haagbeuk is met de grootste zorg gekweekt door de medewerkers van dit bedrijf. Deze specialist levert hun bomen aan diverse bedrijven, zoals tuincentra, hoveniers en boomkwekers, maar ook aan grote particulieren planten.

Een Carpinus Betulus is perfect te gebruiken als haag

Een Carpinus Betulus is uitermate geschikt om in uw tuin te plaatsen. Het is een middelgrote boom die met zijn uiterlijk veel weg heeft van een beuk. Hier houdt de vergelijking ook op, want ze zijn verder geen familie. De haagbeuk bloeit in de maanden april en mei. In deze periode wordt het stuifmeel door de wind verspreid. Doordat deze boom zijn blad lang vasthoudt, heeft u voldoende privacy. In de winter verliest de haagbeuk wel wat bladeren, maar dit zijn er niet veel. U heeft het hele jaar voldoende privacy in de tuin. Ook heeft deze boom weinig last van ziektes. De haagbeuk staat er wel om bekend dat deze relatief breed wordt. Dit betekent dat deze boom vooral geschikt is voor grote tuinen, in parken of op brede groenstroken. In smalle straten of een kleine tuin neemt deze veel ruimte in beslag.

Zorg voor meer privacy dankzij met een mooie haagbeuk

Wilt u graag haagbeuken bestellen bij Roelands Boomkwekerijen in Zundert? Dan kunt u gebruikmaken van de unieke leveringscapaciteit van deze specialist. Door de aandacht van hun professionele team kunt u namelijk het hele jaar door een haagbeuk van goede kwaliteit kopen. Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden kunt u deze eenvoudig aan de medewerkers van dit bedrijf stellen. Zij kunnen u voorzien van meer informatie en deskundig advies.

https://www.roelandskwekerij.com/