INSIG
Dienstverlening

Vloertegels die passen bij uw stijl

Wilt u een nieuwe vloer leggen in het huis dat u pasgeleden heeft gekocht? Of is de vloer van uw huidige woning toe om vervangen te worden? U kunt in beide gevallen voor vloertegels kiezen. Er wordt bij vloertegels vaak gedacht aan kille en koude vierkante tegels, maar niets is minder waar. Vloertegels zijn namelijk in diverse soorten en maten te verkrijgen. U kunt voor de mooiste vloertegels langs komen bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk. Bij deze specialist bieden ze onder andere ook langwerpige tegels aan met een houtlook. Zo lijkt het net alsof u een houten vloer heeft, terwijl eigenlijk vloertegels heeft gekocht.

Meer sfeer en warmte met vloertegels

Behalve het feit dat u met de juiste vloertegels een fijne sfeer kunt creëren, zijn vloertegels ook perfect om warmte van de vloerverwarming te geleiden. Veel mensen denken dat vloertegels koud zijn, is het tegenovergestelde waar. Als u vloerverwarming onder vloertegels plaatst, dan profiteert u van een heerlijke warme vloer die bijzonder fijn aanvoelt. Wist u bijvoorbeeld dat vloertegels de warmte veel beter geleiden dan andere vloeren? De combinatie van vloerverwarming en vloertegels levert dan ook het beste rendement op. Zo zit u er in de winter warm bij en hoeft u niet te veel te betalen. Een win-win dus. Dat is toch ideaal?

Kies voor vloertegels met bijpassende wandtegels

Tegels worden ook vaak gebruikt voor aan de wand. Vooral in badkamers en keuken worden er vaak tegels geplaatst, omdat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Zodra u uw vloertegels bij KROON Vloeren in Steen koopt, dan kunt u ervan zeker zijn dat ze goed bij elkaar passen. Het is uiteraard mogelijk om deze vloertegels en wandtegels in de winkel naast elkaar te houden om een beter beeld te hebben. Daarnaast kunt u een medewerker van de winkel u laten adviseren en uw vragen laten beantwoorden over bijvoorbeeld wandtegels. Ga snel langs bij de winkel in Meerkerk om de juiste wandtegels en vloertegels te vinden.