INSIG
Image default
Woning en Tuin

Vision frames: zo breng je ze in de praktijk

Het komt in de hectische samenleving van vandaag de dag nogal eens voor dat mensen het spoor een beetje bijster raken en geen rust in hun hoofd en hart hebben. Er wordt veel druk op de mens gelegd met deadlines en verplichtingen. Tijd is een waardevol goed geworden, meer dan ooit tevoren. Dat betekent ook dat er minder tijd wordt genomen voor reflectie. Reflectie is ontzettend waardevol voor mensen om met zichzelf in contact te komen (en te blijven). Wil je meer rust krijgen in je hoofd en grip op je leven krijgen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Merengue de Beet. Zij bezit een atelier in Amsterdam en spant zich in voor mensen om vision frames voor hen te ontwikkelen op basis van hun diepste kern, essentie en verlangens. Deze krachten stromen voort uit intuïtie en het onderbewustzijn. Aan de hand van indrukken die je in magazines opdoet, wordt een mindmap aangezet. Deze vormt de basis voor vision frames.

De unieke werking van deze methode voor zelfreflectie

Vision frames werken bijzonder inspirerend. Dat komt omdat ze zo persoonlijk zijn en het diepste zelf van de eigenaar proberen bloot te leggen. Daardoor kun je goed reflecteren op wat je wil en wie je bent. Je krijgt meer grip op gevoelens van stress en op het leven als groter geheel. De vision frames helpen je dicht bij jezelf te blijven. Bij Merengue de Beet en haar studio in Amsterdam krijgt iedereen de kans in zichzelf te ontplooien en het beste van zichzelf te laten zien. Iedere persoon heeft een eigen, unieke aard, unieke ambities en een uniek verhaal.

Onderling verbonden frames

Vision frames bestaan uit reeksen van meerdere frames die onderling met elkaar verbonden zijn. Zo ontstaat een totaalplaatje. Je kunt de unieke frames ook onderdeel laten vormen van een inspiring space. Een inspiring space is een all-inclusive binnenhuis ruimte die helpt te ontspannen en aanzet tot inspiratie. De ruimte helpt je inspiratie op te doen en ideeën uit te werken.

https://merenguedebeet.nl/