Insig

 

Hoe kunt u het beste stressloos verhuizen?

Verhuizen kan zorgen voor nogal wat stress. Soms voelen mensen de stress al opborrelen zodra het woord überhaupt al valt. Een verhuizing regelt u niet zo maar even. Het proces is vaak ongelooflijk langdurig. Er bestaat zelfs een specifieke naam voor, namelijk verhuisstress. Veel mensen hebben hier ervaring mee, de stress kan in soorten en vormen behoorlijk uiteenlopen. Maar niet getreurd, in dit artikel bespreken we met u de beste tips tegen verhuisstress.

Hoe ontstaat verhuisstress?

Stress voor de verhuizing hangt onder andere af van de mate van verandering in uw leven die op het punt staat te beginnen, en dat begint met verhuizen. Veel mensen houden niet echt van veranderingen, en verhuizen is toch een indicatie dat er in uw leven het een en ander gaat veranderen. Dit kan stress aanwakkeren, maar dat is heel normaal!

En ook een rol speelt de hoge verwachtingen die u hebt van de nieuwe woonplaats. Verwachtingen die mensen hebben zijn vaak hooggespannen, ze verhuizen voor hun gevoel naar het perfecte huis in een mooie buurt naar een geweldige woonplaats. Dit draagt ook bij aan verhuisstress.

Een goed begin is het halve werk

Dit is een spreekwoord dat veel mensen al kennen, maar het is toch echt zo. Een goed begin is het halve werk en kan echt zorgen voor een hoop stressverlichting bij mensen. Wanneer u weet dat u zichzelf goed heeft voorbereid op de komende verhuizing dan weet u ook dat u weinig heeft om uzelf druk over te maken. Dit zal de stress niet helemaal kunnen wegnemen. Maar het zal waarschijnlijk wel zorgen voor een hoop verlichting. En dan kan dan toch weer zorgen voor een prettige ervaring wanneer u naar de verhuizing toeleeft.

Zoek spullen uit die u kunt wegdoen

Wat een hoop stress kan verminderen, is als u minder spullen heeft om te verhuizen. Er zijn vast een hoop spullen die weg kunnen waar u niets meer aan heeft. Doe deze dan ook echt weg. Spullen wegdoen doet niemand voor zijn plezier, maar soms is het nu eenmaal nodig. Velen onderschatten hoe veel dit kan doen voor een reductie van stress, maar het kan echt zorgen voor een enorm grote verbetering.

Begin op tijd

Het is altijd aan te raden dat u niet enkel vrij neemt op de verhuisdag. U kunt het proces een stuk makkelijker maken wanneer u ook een aantal dagen voor de verhuizing vrij neemt. Op deze manier heeft u voldoende tijd om alles nog te regelen. Dit draagt er aan bij dat uw verhuisstress op de desbetreffende dag ongelooflijk zal afnemen. Zo weet u dat u alles goed geregeld heeft.

Geef adreswijzigingen op tijd door

Dit is meer iets wat u moet regelen naast de verhuizing zelf, maar dit kan toch ook al wel zorgen voor een hoop stressvermindering. U krijgt altijd post van diverse instanties. Het is wel handig wanneer u dit op tijd doorgeeft aan diverse instanties waar u post van ontvangt. Dan heeft u dat alvast gehad en dan zorgt u in ieder geval dat u dat later niet meer hoeft te doen en dat alles wat dat betreft goed op zijn plaats is.

Lijstjes, veel lijstjes

Dit is ook iets wat u vaak hoort, en het blijkt heel erg goed te werken. Niet iedereen is er een grote fan van, maart het is toch wel een manier om het hoofd even leef te maken en zo te zorgen dat u minder hoeft te onthouden tijdens de verhuizing. Met verschillende lijstjes kunt u diverse taken periodiek uitvoeren. Wanneer u voor de verhuizingsperiode een ruim aantal lijstjes maakt dan kunt u op die manier alles al in gereedheid brengen voor de verhuizing. Zo hoeft u voor de verhuizing niet veel meer te onthouden, en dan kunt u simpelweg gewoon uw lijstjes erbij pakken. Ook wanneer u er geen fan van bent is dit aan te raden, het kost wat tijd, maar het helpt echt!

Ga je binnenkort nou ook verhuizen? Klik dan hier om naar de website van Verhuisbedrijf Snelle Jongens te gaan en vraag een offerte op maat aan om zonder stress te verhuizen.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/

Insig

Onze zoon wordt volgende week 16 jaar en hij heeft zijn theorie al gehaald en gaat de dag na zijn verjaardag rijexamen doen om te slagen voor zijn scooter. Nu willen we hem voor zijn verjaardag een nieuwe scooter geven. Ik weet het is een duur cadeau maar het is zo’n lieve jongen, hij helpt ons altijd met van alles en hij doet het super goed op school en op zijn werk. Normaal geven we helemaal niet van zulke dure cadeaus maar nu vinden we wel dat hij het heeft verdient. Hij heeft het al heel lang over een scooter en dan in het bijzonder over een Zip. Die vindt hij echt heel erg mooi en daarom gaan we ook een zip voor hem kopen.

Polderscooter

Nu was alleen nog de vraag waar gaan we deze scooter kopen? We wonen in de buurt van Lelystad en daarom willen we graag een scooter in Lelystad kopen. Ik zat pas op facebook en toen kwam ik ineens de pagina van Polderscooter tegen. Dit is een bedrijf dat ook Zip scooters verkoopt en ook garantie af levert en als er iets aan de hand is kun je er altijd terecht voor het onderhoud van de scooters. Dit zag er allemaal goed uit en er stond een hele mooie mat zwarte Zip. We besloten deze te kopen en we konden niet wachten om het gezicht van onze zoon te zien.

De verjaardag

S Ochtends kwam onze zoon naar beneden en zag hij een groot ding ingepakt in de huiskamer staan. Hij scheurde het papier van de Zip af en kon z’n ogen niet geloven dat was echt mooi om te zien. We kregen een dikke knuffel en toen mocht hij van ons een klein stukje rijden. Niet de straat uit natuurlijk want hij moest morgen afrijden en als de politie hem zou pakken dan zou hij dat voorlopig wel kunnen vergeten.   

Insig

Googlen op touringcar huren

Volgende week is het dan zo ver de KNVB bekerwedstrijd tussen vv Veenendaal en AFC AJAX. Dit is de eerste ronde van de beker maar voor de vierdeklasser is dit een droom die uitkomt. Ze nemen het op tegen de grootste Nederlandse club aller tijden. Spelen in de Arena is waar de jongens nu alleen maar van kunnen dromen. Er hebben zich ook 235 man aangemeld om mee te gaan naar Amsterdam dus hebben we een aantal touringcars nodig. We hebben dus zeker 4 touringcars nodig om iedereen te vervoeren naar de Amsterdam Arena. We zochten dus op google naar touringcar huren en hier kwamen best veel bedrijven uit die dit voor ons konden realiseren. Het was niet de bedoeling om er winst op te maken dus we zouden gewoon de kosten delen. Dus de prijs dat het zou kosten gedeeld door de 235 man die mee zouden gaan. Het was best wel kort dag dus het was belangrijk dat ze de bussen volgende week beschikbaar hadden. Ook moest er genoeg ruimte in de touringcars zitten en moesten er genoeg touringcars beschikbaar zijn. Bij veel bedrijven was dit helaas niet mogelijk dus we baalden al flink. Toen kwamen we op de website van noot.nl. We besloten contact op te nemen met noot.

Touringcar huren bij noot.nl

We hadden dus contact opgenomen met noot en dit was een succes. We hadden 4 touringcars waar in elk 62 man in kon dit zou dus betekenen dat er in totaal 248 mensen mee zouden kunnen gaan. Dit was meer dan genoeg en dit zou dus helemaal goed komen. De grote dag was daar de touringcars stonden klaar en we gingen naar Amsterdam. We hebben een geweldige avond gehad en ook al hebben we verloren met 6-1 het was super. Erg bedankt noot voor de snelle en soepele samenwerking. Touringcar huren? Ga naar Noot Personenvervoer!