Insig

Onze zoon wordt volgende week 16 jaar en hij heeft zijn theorie al gehaald en gaat de dag na zijn verjaardag rijexamen doen om te slagen voor zijn scooter. Nu willen we hem voor zijn verjaardag een nieuwe scooter geven. Ik weet het is een duur cadeau maar het is zo’n lieve jongen, hij helpt ons altijd met van alles en hij doet het super goed op school en op zijn werk. Normaal geven we helemaal niet van zulke dure cadeaus maar nu vinden we wel dat hij het heeft verdient. Hij heeft het al heel lang over een scooter en dan in het bijzonder over een Zip. Die vindt hij echt heel erg mooi en daarom gaan we ook een zip voor hem kopen.

Polderscooter

Nu was alleen nog de vraag waar gaan we deze scooter kopen? We wonen in de buurt van Lelystad en daarom willen we graag een scooter in Lelystad kopen. Ik zat pas op facebook en toen kwam ik ineens de pagina van Polderscooter tegen. Dit is een bedrijf dat ook Zip scooters verkoopt en ook garantie af levert en als er iets aan de hand is kun je er altijd terecht voor het onderhoud van de scooters. Dit zag er allemaal goed uit en er stond een hele mooie mat zwarte Zip. We besloten deze te kopen en we konden niet wachten om het gezicht van onze zoon te zien.

De verjaardag

S Ochtends kwam onze zoon naar beneden en zag hij een groot ding ingepakt in de huiskamer staan. Hij scheurde het papier van de Zip af en kon z’n ogen niet geloven dat was echt mooi om te zien. We kregen een dikke knuffel en toen mocht hij van ons een klein stukje rijden. Niet de straat uit natuurlijk want hij moest morgen afrijden en als de politie hem zou pakken dan zou hij dat voorlopig wel kunnen vergeten.   

Insig

Googlen op touringcar huren

Volgende week is het dan zo ver de KNVB bekerwedstrijd tussen vv Veenendaal en AFC AJAX. Dit is de eerste ronde van de beker maar voor de vierdeklasser is dit een droom die uitkomt. Ze nemen het op tegen de grootste Nederlandse club aller tijden. Spelen in de Arena is waar de jongens nu alleen maar van kunnen dromen. Er hebben zich ook 235 man aangemeld om mee te gaan naar Amsterdam dus hebben we een aantal touringcars nodig. We hebben dus zeker 4 touringcars nodig om iedereen te vervoeren naar de Amsterdam Arena. We zochten dus op google naar touringcar huren en hier kwamen best veel bedrijven uit die dit voor ons konden realiseren. Het was niet de bedoeling om er winst op te maken dus we zouden gewoon de kosten delen. Dus de prijs dat het zou kosten gedeeld door de 235 man die mee zouden gaan. Het was best wel kort dag dus het was belangrijk dat ze de bussen volgende week beschikbaar hadden. Ook moest er genoeg ruimte in de touringcars zitten en moesten er genoeg touringcars beschikbaar zijn. Bij veel bedrijven was dit helaas niet mogelijk dus we baalden al flink. Toen kwamen we op de website van noot.nl. We besloten contact op te nemen met noot.

Touringcar huren bij noot.nl

We hadden dus contact opgenomen met noot en dit was een succes. We hadden 4 touringcars waar in elk 62 man in kon dit zou dus betekenen dat er in totaal 248 mensen mee zouden kunnen gaan. Dit was meer dan genoeg en dit zou dus helemaal goed komen. De grote dag was daar de touringcars stonden klaar en we gingen naar Amsterdam. We hebben een geweldige avond gehad en ook al hebben we verloren met 6-1 het was super. Erg bedankt noot voor de snelle en soepele samenwerking. Touringcar huren? Ga naar Noot Personenvervoer!