Uw volgende bedrijfsuitje wordt een avontuur

Als u op zoek bent naar iets om te doen bij een bedrijfsuitje zijn er een paar factoren die daarbij een rol spelen. Ten eerste wilt u misschien een keer iets originelers doen dan het standaard bowlen. U bent natuurlijk op zoek naar een bedrijfsuitje dat echt spannend en leuk is. Er zijn veel soorten bedrijfsuitjes al gedaan, maar deze nog niet. Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

Onbewuste teambuilding tijdens een bedrijfsuitje

Wat vindt u belangrijk bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Vaak wordt er vooral gekeken naar uitjes die leuk lijken. Dit is ook zeker belangrijk, maar bij lange na niet het enige wat telt. Het is belangrijk om iedereen bij het bedrijfsuitje te betrekken. Als namelijk niet iedereen meedoet, of er niet helemaal bij is, is het ook erg moeilijk om aan teambuilding te werken. Ook is het moeilijk om aan teambuilding te werken als iedereen weet dat dit het doel is. Het is het beste om iedereen helemaal mee te laten zwepen door het spannende verhaal en de activiteiten waarbij goed moet worden samengewerkt. Zo werken de deelnemers onbewust aan een betere onderlinge band. Onbewust aan teambuilding activiteiten werken tijdens een spannend bedrijfsuitje is de beste oplossing! 

Een echt spannend en origineel bedrijfsuitje

Na het organiseren van meerdere bedrijfsuitjes wordt het steeds moeilijker om keer op keer weer met een nieuw idee hiervoor te komen. Na een tijdje zijn de standaard ideeën wel op en kan het erg lastig zijn om met een origineel en spannend idee voor een bedrijfsuitje te komen. Zeker voor een groot bedrijf, maar ook voor een kleine afdeling kan het lastig zijn. Veel verschillende meningen en mensen zorgen er vaak voor dat het moeilijk wordt om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Daarom is het belangrijk om niet iedereen mee te laten beslissen. Kies je uiteindelijk een echt spannend en origineel bedrijfsuitje, dan vindt iedereen het uiteindelijk toch wel leuk. Zo kunt u voor een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is, en waarbij ook nog eens aan teambuilding gewerkt wordt, terecht bij Neverrest. Dan bent u verzekerd van een gezellige middag!