U gebruikt uw fiets voor uw dagelijks vervoer. En dus moet uw fiets, net als uzelf, in goede conditie zijn. Toch kan er altijd wel iets kapot gaan, maar met de fietsenmaker Bikes 2 Enjoy in de buurt, staat u nooit lang stil! Wat er ook mankeert aan uw (sport)fiets, laat de reparatie over aan de vakmensen van Bikes 2 Enjoy. Men zorgt er te allen tijde voor dat uw fiets als nieuw is en u met een tevreden gevoel naar huis fietst. Ongeacht wel merk of type fiets u heeft. Dat is niet het enige waarvoor u bij de fietsenmaker in Breda, in de buurt van Bavel, terecht kunt. U kunt hier een nieuwe fiets kopen, men kan problemen omtrent uw e-bike oplossen en de ervaren reparateurs kunnen zelfs een fiets ombouwen tot een e-bike!

Gedegen onderhoud en reparatie bij fietsenmaker in Breda

Voor de reparatie van elke fiets komt u naar Bikes 2 Enjoy in Breda. Of het nu om uw opoefiets gaat, of een nieuwe e-bike, de fietsenmaker draait er zijn hand niet voor om. Tenzij hij een schroevendraaier gebruikt. Waar u ook problemen mee heeft: van een slaphangende ketting tot een kapotte binnen- of buitenband en van kapotte remmen tot beschadigingen aan het frame. Deze deskundige fietsenmaker in Breda, in de buurt van Bavel, heeft verstand van zaken. De vakmensen hebben uw fiets binnen no time weer gerepareerd. Bovendien kunt u hier terecht voor onderhoud waardoor uw fiets voorlopig weer tegen een stootje kan en zo gloed als nieuw fietst.

Fietsenmaker in Breda bouwt bestaande fiets om naar e-bike

Wist u dat u uw gewone fiets voor een zacht prijsje om kunt laten bouwen tot een echte e-bike? Informeer naar de mogelijkheden bij Bikes 2 Enjoy! Bij de fietsenmaker in Breda om precies te zijn. U profiteert dan van diverse voordelen. Zo is een omgebouwde e-bike over het algemeen lichter dan eentje uit een fabriek, kunt u de ombouwset altijd laten demonteren en laten monteren op een nieuwe fiets en onderdelen kunnen eenvoudig worden vervangen. Bovendien kunt u, indien gewenst, zelf uw fiets ombouwen tot e-bike. Kies uw ombouwset bij de fietsenmaker Bikes 2 Enjoy in Breda.

Kinderfiets

Fietsen wordt in Nederland veel gedaan. Eigenlijk zie je alle leeftijdsgroepen wel voorbij komen op een fiets, ben je nog te jong om te kunnen fietsen dan zitten ze wel een ouder voor of achterop een zitje. Als kind krijg je al vroeg met het fietsen te maken, veel kinderen worden van baby tot kleuter vervoerd met een kinderzitje op een fiets. Vanaf een leeftijd van ongeveer twee a drie jaar krijgen kinderen hun eerste fiets, dit is vaak een loopfiets. Hierna gaan ze al snel op ongeveer drie jarige leeftijd leren fietsen, eerst fietsen op zijwieltjes en daarna proberen zonder zijwieltjes zelfstandig te kunnen fietsen. Je ziet het vaak genoeg ouders die met hun kinderen op straat gaan oefenen het kind op de fiets en de ouder rent achter de fiets aan, kinderen leren zo snel fietsen.

Jongens en meisjes

Maar dit oefenen gaat natuurlijk niet zonder een kinderfiets. Een kinderfiets is een fiets voor kinderen er is een enorme keuze aan kinderfietsen op de markt. iedere fiets is verschillend. Jongens fietsen vaak is dit een stoere fiets met blauwe kleuren. Een meisjes fiets heeft vaak de kleur roze en kan versierd zijn met allerlei printjes als bloementjes. Ook is het mogelijk bij alle kinderfietsen dat ze aan de zijkant van de handvaten sliertjes hebben hangen om de fiets nog wat op te vrolijken. De kleinste fietsen zijn vaak voorzien van zijwieltjes, maar deze kun je handmatig loskoppelen van de fiets waardoor het kind ook zonder zijwieltjes kan fietsen.

Een kinderfiets is in allerlei verschillende vrolijke en stoere kleuren verkrijgbaar. Ook de bekende oma fietsen zijn verkrijgbaar als kinderfiets.

https://www.adobike.nl/overige-fietsen/kinderfietsen

De Johnny Loco bakfiets is bij lange na niet het enige wat een specialist in fietskarren u te bieden heeft. Zo kunt u bij deze specialist ook terecht voor het kopen van een hondenkar. Zo’n kar is ideaal wanneer u uw hond mee wilt nemen, maar uw hond niet goed naast de fiets kan rennen. Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.

Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om een bakfiets aan te schaffen. En dat is niet verwonderlijk. Met een bakfiets zal er werkelijk een wereld voor u open gaan. Van het vervoeren van uw boodschappen tot het geven van een lift aan uw kinderen, met een bakfiets kan het allemaal. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.

Alle accessoires voor uw Johnny Loco bakfiets of bagagekar vindt u bij een specialist

Heeft u reeds een bakfiets aangeschaft? Of wellicht een andere fietskar? Wellicht bent u dan geïnteresseerd in accessoires hiervoor. Hiermee kunt u het maximale uit uw bakfiets of fietskar halen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een speciale regenkap voor uw hondenkar of een afdekzeil voor uw bakfiets? Deze accessoires zijn soms erg lastig verkrijgbaar. Daarom kunt u het beste langs gaan of een webshop bekijken van een echte specialist als Fietskar.nl. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw bakfiets, hondenkar, bagagekar of fietskar. Zo verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld extra bankjes voor in een Johnny Loco bakfiets en speciale wielbeschermers voor uw bagagekar. Daarnaast kunt u via de klantenservice of in de winkel in Hilversum ook altijd terecht voor persoonlijk advies of extra informatie.